Σε μια όαση της Αττικής γης, στη Σταμάτα, βρίσκεται το Κτήμα Κοκοτού, που από την ίδρυσή του τη δεκαετία του ’70 μέχρι σήμερα, αφήνει το θετικό περιβαλλοντικό του αποτύπωμα, δημιουργώντας το ιδανικό περιβάλλον όχι μόνο για μοναδικές αποδράσεις από την καθημερινότητα αλλά και αξέχαστα events, πάντα με την εγγύηση ποιότητας του Δειπνοσοφιστήριον.

Κτήμα Κοκοτού | Μια όαση στην αττική γη

Το Κτήμα Κοκοτού, με τον υπέροχο αμπελώνα και το υπέροχο εκκλησάκι του Άη Γιώργη του Μεθυστή, διαθέτει τόσο υπαίθριο όσο και εσωτερικό χώρο για εκδηλώσεις. Μακριά από τη βοή της πόλης, πλαισιωμένος από ώριμα δένδρα, ο περιποιημένος κήπος προσφέρει εκπληκτική θέα στην Αττική, ειδικά την ώρα του ηλιοβασιλέματος. Με συνολική επιφάνεια περίπου 4.000 τετραγωνικών μέτρων που καλύπτεται κατά κύριο λόγο από γκαζόν, διαθέτει δύο επίπεδα: το πρώτο είναι ιδανικό για το κοκτέιλ – καλωσόρισμα των καλεσμένων, ενώ στο δεύτερο υπάρχει η καταγάλανη πισίνα και η φωτιζόμενη πίστα χορού. Δίπλα ακριβώς και με θέα την πισίνα, βρίσκεται ένας στεγασμένος πολυλειτουργικός χώρος με ξύλινα πατώματα συνολικής επιφάνειας 600 τετραγωνικών μέτρων, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με τον υπαίθριο ή και αυτόνομα.

Κτήμα Κοκοτού | Μια όαση στην αττική γη!

Η υπόγεια κάβα κρασιών του Κτήματος είναι ιδανική για μικρά δείπνα ή βραδιές γευσιγνωσίας. Οι λάτρεις του κρασιού μπορούν να απολαύσουν μια πραγματικά αξέχαστη οινική εμπειρία, περιτριγυρισμένοι από γαλλικά δρύινα βαρέλια και φιάλες, όπου πρόσφατες σοδειές του αμπελώνα ωριμάζουν ήσυχα.

Το Δειπνοσοφιστήριον Catering ξεκίνησε την πορεία του στο χώρο της εστίασης και του επισιτισμού το 1997. Χάρις στις υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών καθιερώθηκε γρήγορα και μέσα σε λίγα χρόνια η επωνυμία του κατέστη συνώνυμο  της υψηλής γαστρονομίας, των λαμπερών δεξιώσεων, των κορυφαίων εκδηλώσεων και των χώρων Πολιτισμού. Διανύουμε μια υπέροχη εποχή γεμάτη προκλήσεις, καινούριους στόχους αλλά και τη σιγουριά που μας προσφέρει η εμπειρία δύο και πλέον δεκαετιών, η διαχείριση  διακεκριμένων εστιατορίων και οι παλιές και νέες συνεργασίες με εμβληματικούς χώρους που απογειώνουν τη γευστική εμπειρία.

Author

"Ioanna's Notebook" is a Greek Lifestyle blog focused primarily on Style, Beauty, Food, and Travel. Style and beauty advice posts are published daily along with some favorite product picks, travel diaries and life updates!

Write A Comment