Η εταιρεία υποδημάτων Mourtzi Shoes, με την τεράστια ποικιλία chic, glam και άνετων παπουτσιών, είναι ο «σύμμαχός» κάθε γυναίκας, με μοναδικές bridal επιλογές! Η bridal συλλογή περιλαμβάνει εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής νυφικά παπούτσια, τα οποία δεν απευθύνονται μόνο στις νύφες του καλοκαιριού, αλλά και στις φίλες τους!

Τα πιο chic & glam νυφικά παπούτσια που θα αναδείξουν το bridal look σου

Τα πιο chic & glam νυφικά παπούτσια που θα αναδείξουν το bridal look σου

Η ημέρα του γάμου είναι μία από τις πιο ξεχωριστές και ένα σημαντικό tip για την επιλογή των κατάλληλων bridal shoes, είναι να διαλέξεις το ζευγάρι που πραγματικά θα αγαπήσεις. Μια ακόμα συμβουλή είναι να επενδύσεις σε ένα άνετο ζευγάρι ώστε να ευχαριστηθείς στο έπακρο μια από τις πιο ιδιαίτερες ημέρες της ζωής σου. Ανακάλυψε ποικίλα σχέδια με εντυπωσιακές λάμψεις και υφές, που αποπνέουν φινέτσα. Τα ιδιαίτερα νυφικά παπούτσια Mourtzi έρχονται σε διαφορετικά ύψη τακουνιού όπως χαμηλά, μεσαία και ψηλοτάκουνα, ώστε να βρεις το ιδανικό για εσένα. Διάλεξε ανάμεσα σε λευκά, bronze, nude, ασημί, ή ροζ σε bold ή minimal διάθεση και περπατήστε με άνεση και αυτοπεποίθηση!

Βρες την μεγαλύτερη συλλογή από εμβληματικές επιλογές που θα σε ενθουσιάσουν, στο κατάστημα Mourtzi, που βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στη διεύθυνση Ερμού 18, καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.mourtzi.com. Τα υποδήματα Mourtzi Shoes είναι ιδιαίτερα ξεχωριστά και πρωτότυπα, καθώς ακολουθούν όλες τις τάσεις της μόδας και ταυτόχρονα εναρμονίζονται με το διαχρονικό style. Λευκά, nude, silver, χρυσά αλλά και πολύχρωμα πέδιλα, γόβες, slingback, πλατφόρμες αλλά και μπαλαρίνες σε περιμένουν για να τα κάνεις δικά σου!

Author

"Ioanna's Notebook" is a Greek Lifestyle blog focused primarily on Style, Beauty, Food, and Travel. Style and beauty advice posts are published daily along with some favorite product picks, travel diaries and life updates!

Write A Comment