Στις μέρες μας, περνάμε πολύ περισσότερο χρόνο εκτός σπιτιού. Προσωπικά, βρίσκομαι τουλάχιστον 10 ώρες την ημέρα στο δρόμο και για να “επιβιώσω” κουβαλάω μαζί μου όλα τα απαραίτητα και όχι μόνο. Έτσι γιατί ποτέ δεν ξέρεις πως και που θα καταλήξει η ημέρα σου. Πέρα λοιπόν από το κινητό, ένα καλά φορτισμένο powerbank, τα airpods μου και φυσικά το ημερολόγιό μου, δεν φεύγω ποτέ από το σπίτι χωρίς το απαραίτητο μίνι νεσεσέρ μου.

Τα απαραίτητα “On the Go” beauty products

Δεν έχω τίποτα χειρότερο από το να πιαστώ απροετοίμαστη. Στο νεσεσέρ μου έχω πάντα μια all in one παλέτα, μολύβι ματιών μια μίνι μάσκαρα και το αγαπημένο μου κραγιόν. Τελευταία έχω αγαπήσει το Clinique Black Honey που δεν είναι ούτε κραγιόν αλλά ούτε λιπ γκλος. Στην υφή μοιάζει περισσότερο με βάλσαμο με χρώμα. Ουσιαστικά είναι ένα 3 σε 1 προϊόν που συνδυάζει κραγιόν, γκλος και balm. Γενικά, το τελευταίο διάστημα έχω αγαπήσει ξανά τα κάθε λογής ενυδατικά προϊόντα χειλιών. Στην κόρη μου οφείλω την «ανακάλυψη» των  Juicy Bomb που πλέον δεν λείπουν από καμία τσάντα μου!

Άλλο ένα πράγμα που έχω πάντα μαζί μου είναι μικρά δείγματα αρωμάτων. Βλέπετε πολλές φορές στη βιασύνη μου, ξεχνάω να φορέσω άρωμα και αυτά τα μικρά μπουκαλάκια είναι ότι πρέπει για να σώσουν την κατάσταση. Γενικά, οποιοδήποτε αγαπημένο προϊόν κυκλοφορεί και σε μικρό μέγεθος, αποκτά μια θέση στην τσάντα μου. Ακόμη και μίνι setting spray και ενυδατικές κρέμες μπορείς να βρεις εκεί … γιατί είπαμε … ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί η ημέρα μου!

Author

"Ioanna's Notebook" is a Greek Lifestyle blog focused primarily on Style, Beauty, Food, and Travel. Style and beauty advice posts are published daily along with some favorite product picks, travel diaries and life updates!

Write A Comment