Άνοιξη, καλοκαίρι, εποχές απέραντης ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης! Όμως, τις δίκες μας ξέγνοιαστες στιγμές  διακόπτουν κάθε φορά οι «αιώνιοι» ενοχλητικοί εχθροί μας, τα κουνούπια και οι σκόροι. Πως μπορούμε να απαλλαγούμε από τους απρόσκλητους επισκέπτες; Η Vapona είναι εδώ για να μας δώσει την πιο αποτελεσματική λύση!

Vapona | η ιδανική λύση ενάντια στα έντομα!

Η νέα digital καμπάνια «Mε Χωρίς Vapona» και πρωταγωνιστή τον Λάμπρο Φισφή μαςπαρουσιάζει μέσα από μια σειρά βίντεο εναλλακτικές μεθόδους για να καταπολεμήσουμε μια και καλή τα έντομα στο σπίτι μας. Η Vapona προκάλεσε το Λάμπρο Φισφή να σκεφτεί λύσεις το ίδιο αποτελεσματικές με τα προϊόντα Vapona για να προστατευτεί από τα έντομα. Καλά πήγε αυτό… Γιατί όσο και να προσπαθεί, Χωρίς Vapona δεν θα μπορέσει να απαλλαγεί από τους «ενοχλητικούς» επισκέπτες. Μάθετε περισσότερα και βρείτε τα διασκεδαστικά βίντεο της καμπάνιας στη σελίδα της Vapona.Παράλληλα, μείνετε συντονισμένοι στον λογαριασμό της στο Facebook, για να λάβετε μέρος σε μεγάλους διαγωνισμούς και να κερδίσετε απίστευτα δώρα Vapona.

Vapona | η ιδανική λύση ενάντια στα έντομα! Η νέα digital καμπάνια «Με χωρίς Vapona» είναι εδώ και μας δείχνει τρόπους να καταπολεμήσουμε τα κουνούπια και τους σκόρους.

Η Vapona είναι πιστός σύμμαχος μας στη καταπολέμηση των ενοχλητικών εντόμων και παρέχει πλήρη και εγγυημένη δράση με τα προϊόντα της. H σειρά Vapona ZERO προσφέρει μια ολοκληρωμένη προστασία ενάντια στα κουνούπια, μέσα και έξω από το σπίτι. Και για αυτό το καλοκαίρι, εμπιστευόμαστε τη Vapona ZERO με 0% άρωμα και 0% συντηρητικά σε κάθε προϊόν της. Χρησιμοποιούμε τη Vapona ZERO ηλεκτρική συσκευή με το Vapona ΖΕRO υγρό ανταλλακτικό για ήσυχα βράδια στο σπίτι, ενώ για πιο άμεσα αποτελέσματα, ψεκάζουμε με το Vapona ΖΕRO σπρέι για κουνούπια και μύγες. Η Vapona ZERO εντομοαπωθητική λοσιόν για πρόσωπο και σώμα μας προσφέρει, με τη σειρά της, έως και 5 ώρες προστασίας για να απολαύσουμε ένα καλοκαίρι γεμάτο ανέμελες βόλτες χωρίς τσιμπήματα.

Mόνο με Vapona θα απαλλαγούμε από τους «ενοχλητικούς» επισκέπτες!

Author

"Ioanna's Notebook" is a Greek Lifestyle blog focused primarily on Style, Beauty, Food, and Travel. Style and beauty advice posts are published daily along with some favorite product picks, travel diaries and life updates!

Write A Comment