Εντυπωσίασε με τους «Θρύλους» του ο André Monet. Λαμπρά εγκαίνια παρουσία του Καναδού καλλιτέχνη στην Γκαλερί Kapopoulos Fine Arts. Παρουσία του Καναδού καλλιτέχνη André Monet και της ελληνικής καταγωγής συζύγου του Joanne Vrakas, πραγματοποιήθηκαν με λαμπρότητα τα εγκαίνια της έκθεσης του με τίτλο “Legends” στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στην οδό Σκουφά 5.

Τα λαμπερά εγκαίνια της έκθεσης “Legends” του André Monet

Εντυπωσίασε με τους «Θρύλους» του ο André Monet. Λαμπρά εγκαίνια παρουσία του Καναδού καλλιτέχνη στην Γκαλερί Kapopoulos Fine Arts.

Πολύ φιλικός και χαμογελαστός ο διεθνής καλλιτέχνης παρουσίασε τους «Θρύλους» του στο φιλότεχνο κοινό, που γέμισε την γκαλερί και μίλησε για τον τρόπο που επιλέγει τις προσωπικότητες που θα ζωγραφίσει. Στο πλευρό του τον υποστήριζε σε κάθε στιγμή η σύζυγος του Joanne, μιλώντας αγγλικά και ελληνικά, κάνοντας εμφανή την ελληνική της καταγωγή. Να σημειώσουμε ότι το ζευγάρι ζει εδώ και έξι μήνες μόνιμα στην Ελλάδα, μαζί με τα δύο τους παιδιά, καθώς ο André Monet αγαπά πολύ τη χώρα μας και το ελληνικό φως.

Εντυπωσίασε με τους «Θρύλους» του ο André Monet. Λαμπρά εγκαίνια παρουσία του Καναδού καλλιτέχνη στην Γκαλερί Kapopoulos Fine Arts.

Η σαμπάνια συνόδευσε τα εγκαίνια, καθώς σε ένα από τα έργα της έκθεσης ο André Monet μας προτρέπει να πιούμε ένα ποτήρι σαμπάνια. Τους φιλότεχνους υποδέχτηκαν ο οικοδεσπότης της γκαλερί Γρηγόρης Καποπουλος, με την αδελφή του Νίκη, μαζί με τις συνεργάτιδες της γκαλερί Άντζυ, Έρρικα και Μυρτώ.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως και την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου. Kapopoulos Fine Arts: Σκουφά 5, Κολωνάκι, 10673, Αθήνα Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 3637 652

Author

"Ioanna's Notebook" is a Greek Lifestyle blog focused primarily on Style, Beauty, Food, and Travel. Style and beauty advice posts are published daily along with some favorite product picks, travel diaries and life updates!

Write A Comment