Το άρωμά μας αποτελεί την τελευταία πινελιά που ολοκληρώνει κάθε εμφάνισή μας. Ίσως σε κάποιους να φανεί υπερβολή αλλά προσωπικά μου αρέσει να εναλλάζω το άρωμά μου ανάλογα με την εποχή του χρόνου. Ειδικά το καλοκαίρι, ανυπομονώ για τα καλοκαιρινά αρώματα. Έτσι λοιπόν όταν το θερμόμετρο αρχίζει να ανεβαίνει, ξέρω ότι ήρθε η ώρα για το Bronze Goddess της Estee Lauder. Ένα άρωμα που κλείνει στο μπουκαλάκι του το άρωμα του καλοκαιριού. Το φοράω και αισθάνομαι ότι βρίσκομαι ήδη σε διακοπές.

Το ίδιο συμβαίνει και με την μυρωδιά του Calvin Klein Eternity Summer 2020. Νιώθεις την δροσερή καλοκαιρινή αύρα της θάλασσας να σε αγγίζει στο δέρμα, κλείνεις τα μάτια και φαντάζεσαι ότι ακούς τον ήχο των κυμάτων στο τέλος μιας ζεστής καλοκαιρινής ημέρας, καθώς ο ήλιος βυθίζεται στα νερά.

Πρόσφατα ανακάλυψα και το Hugo Boss Orange, ένα φρέσκο λουλουδένιο άρωμα που σε πλημμυρίζει θετική ενέργεια, το οποίο βρίσκεται σε ένα εντυπωσιακό μπουκαλάκι που αποτελείται από 7 γυάλινες «πέτρες». Οι «πέτρες» αυτές συμβολίζουν τα επτά τσάκρα, τα επτά ενεργειακά κέντρα του σώματός μας.

Τα καλύτερα καλοκαιρινά αρώματα

Τολμήστε και εσείς να εναλλάσετε το άρωμά σας ανάλογα με την εποχή. Παρακάτω σας προτείνω μερικά από τα καλύτερα καλοκαιρινά αρώματα. Επιλέξτε αυτό που θα σας συνοδεύσει στις καλοκαιρινές σας αποδράσεις.

Tα καλύτερα καλοκαιρινά αρώματα για να επιλέξετε αυτό που θα σας συνοδεύσει στις καλοκαιρινές σας αποδράσεις.

1. Light Blue, Dolce & Gabbana / 2. CK Everyone, Calvin Klein / 3. For Her Fleur Musc Florale, Narciso Rodriguez / 4. Boss Alive, Hugo Boss / 5. Bloom Acqua di Fiori, Gucci / 6. Daisy Daze, Marc Jacobs / 7. Scandal So Scandal! Jean-Paul Gaultier / 8. Orange, Hugo Boss / 9. Eternity Summer, Calvin Klein / 10. Bronze Goddess, Estee Lauder

Author

"Ioanna's Notebook" is a Greek Lifestyle blog focused primarily on Style, Beauty, Food, and Travel. Style and beauty advice posts are published daily along with some favorite product picks, travel diaries and life updates!

Write A Comment