Το φετινό Πάσχα είναι σίγουρα διαφορετικό από τα προηγούμενα. Τραπεζώματα, ταξίδια και παρεϊστικα ψησίματα δεν θα γίνουν σίγουρα. Κάποια έθιμα ίσως παραβλεφθούν ενώ κάποια άλλα θα τηρηθούν. Όπως όμως και να έχει ένα είναι σίγουρο. Πάσχα χωρίς γλυκά δεν γίνεται (όπως επίσης και χωρίς κόκκινα αυγά). Φέτος καλούμαστε να γιορτάσουμε το Πάσχα αλλιώς, διαφορετικά από ό,τι έχουμε συνηθίσει. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε και να ζήσουμε την χαρά των ημερών. Τώρα λοιπόν που όλοι #μένουμε_σπίτι και έχουμε αρκετό χρόνο στη διάθεσή μας, ας φτιάξουμε τα γλυκά του Πάσχα. Ετοιμάστε τα με πολλή αγάπη (το μυστικό της επιτυχίας) και προσφθέρετέ τα στους αγαπημένους σας. Γλυκά παραδοσιακά, όπως τσουρέκια και κουλούρια, αλλά και γλυκά που θα κλείσουν νόστιμα το πασχαλινό τραπέζι. Ακόμη και συνταγές για γλυκά με ότι θα σας περισσέψει από τα υπόλοιπα γλυκά! Παρακάτω θα βρείτε συγκεντρωμένες τις πιο νόστιμες συνταγές για πασχαλινά γλυκά.

Τα γλυκά του Πάσχα

Πασχαλινό τσουρέκι

Τσουρέκι χωρίς γλουτένη

Τσουρέκι με κομματάκια σοκολάτας

Πασχαλινά κουλουράκια

Ζουμερή Πορτοκαλόπιτα

ζουμερή πορτοκαλόπιτα

Γαλακτομπούρεκο

συνταγή για σπιτικό γαλακτομπούρεκο

Τερίνα με γιαούρτι και φράουλες

Τερίνα με γιούρτι και φράουλες

Φωλιές από ινδοκάρυδο

Cupcakes φωλίτσες

Γλυκά με ότι περίσσεψε από τα πασχαλινά

Αυγόφετες τσουρέκι στο φούρνο με σοκολάτα

Αυγόφετες τσουρέκι στο φούρνο με σοκολάτα | Μια νόστιμη συνταγή για το τσουρέκι που περίσσεψε ή γι' αυτό που απλά δεν πέτυχε.

Γλυκιές Αβγόφετες με κόκκινα φρούτα στον φούρνο

syntagi-aygofetes-me-kokkina-frouta-ston-foyrno
Author

"Ioanna's Notebook" is a Greek Lifestyle blog focused primarily on Style, Beauty, Food, and Travel. Style and beauty advice posts are published daily along with some favorite product picks, travel diaries and life updates!

Write A Comment