Συναρπαστικά νέα ντοκιμαντέρ έρχονται τον Ιανουάριο στο National Geographic και μας προσκαλούν σε ένα τολμηρό ταξίδι εξερεύνησης για τον πλανήτη, την επιστήµη, την τεχνολογία και τον πολιτισµό, με οδηγό παγκοσµίου φήµης επιστήµονες, σκηνοθέτες και συντελεστές: ένα νοσταλγικό ταξίδι στα 80s, μια μοναδική περιπέτεια στο μυστηριώδη Αμαζόνιο, φως στα άγνωστα παρασκήνια της γαλλικής βιομηχανικής ιστορίας, αναπαράσταση των πιο γνωστών αεροπορικών τραγωδιών, αλλά και ένα ταξίδι στο χαμένο κόσμο των δεινοσαύρων στην Αλάσκα.

Το National Geographic είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.

Συναρπαστικά νέα ντοκιμαντέρ στο National Geographic τον Ιανουάριο

TOP 10 ΤΩΝ 80s

Νέα Επεισόδια: Κάθε Κυριακή 21.50

Ο ηθοποιός και αειθαλές σύμβολο της pop κουλτούρας Rob Lowe μας οδηγεί σε ένα ταξίδι αναμνήσεων, μέσα από 6 διασκεδαστικά επεισόδια TΟΡ 10 με θέμα την κουλτούρα των 80s! Ταξιδέψτε πίσω στο χρόνο και ζήστε ξανά τις TOP 10 στιγμές αυτής της εμβληματικής δεκαετίας, από την πρώτη προβολή του MTV και την κυκλοφορία του Apple Macintosh ως την ιστορία του Teddy Ruxpin και του Wendy’s Super Bar. Παρακολουθήστε νέες συνεντεύξεις με θρυλικούς αστέρες και ανθρώπους που άφησαν το αποτύπωμά τους κατά τη διάρκεια της δεκαετίας, συμπεριλαμβανομένων των Ridley Scott, Tony Hawk, Amber Riley, Kevin Smith, Joan Collins, Tiffani Thiessen και Meat Loaf.

ΑΓΝΩΣΤΑ ΥΔΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ JEREMY WADE

Νέα Επεισόδια: Κάθε Κυριακή 21.00

Στη νέα μίνι σειρά του National Geographic, ο διάσημος ψαράς και λάτρης της περιπέτειας, Jeremy Wade, ξεκινά ένα εκπληκτικό ταξίδι στο πιο διάσημο σύστημα ποταμών του κόσμου, τον Αμαζόνιο. Με 30 χρόνια εμπειρίας σε εξορμήσεις στον Αμαζόνιο, ο Jeremy συναντά αυτόχθονες κοινότητες, αποκαλύπτει νέα είδη και παλεύει με το μεγαλύτερο ψάρι γλυκού νερού παγκοσμίως, για να ανακαλύψει τα μυστικά του φοβερού ποταμού.

AZF: ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

Πρεμιέρα: Σάββατο 22 Ιανουαρίου στις 21.00

Το νέο αφιέρωμα του National Geographic ερευνά μία από τις μεγαλύτερες καταστροφές της γαλλικής βιομηχανικής ιστορίας που συνέβη στις 21 Σεπτεμβρίου 2001. Μια τεράστια έκρηξη κατέστρεψε το χημικό εργοστάσιο AZF στην καρδιά της Τουλούζ, σκοτώνοντας 31 ανθρώπους και τραυματίζοντας χιλιάδες. Το National Geographic εξασφαλίζοντας αποκλειστική πρόσβαση και άγνωστες μέχρι σήμερα εικόνες, αποκαλύπτει στοιχεία από τα παρασκήνια αυτής της ιστορικής τραγωδίας.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ 21

Πρεμιέρα: Πέμπτη 27 Ιανουαρίου στις 21.00

Κάθε φορά που ένα αεροπλάνο πέφτει, ο κόσμος παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και οι ειδικοί επιχειρούν να ανακαλύψουν τι συνέβη. Η «Τραγωδία στον Αέρα» του National Geographic αποκαλύπτει την αλήθεια πίσω από γνωστές αεροπορικές τραγωδίες. Κάθε επεισόδιο παρουσιάζει αυτόπτες μάρτυρες, ενδιαφέρουσες αναπαραστάσεις, υπερσύγχρονα γραφικά και συνεντεύξεις με ερευνητές, που ανακαλύπτουν τι πήγε λάθος.

ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΛΑΣΚΑ

Πρεμιέρα: Σάββατο 29 Ιανουαρίου στις 21.50

Αρκτικός Κύκλος. Βόρεια Αλάσκα. 35 βαθμοί υπό το μηδέν. Το αφιλόξενο αυτό μέρος κυριαρχείται από πολικές αρκούδες. Στο νέο αφιέρωμα του National Geographic, μια ομάδα από παλαιοντολόγους κατευθύνεται στο άγριο, παγωμένο τοπίο και θα παραμείνει εκεί για δύο εβδομάδες, για να ανακαλύψει κάτι αληθινά μοναδικό και επαναστατικό: έναν χαμένο κόσμο από δεινόσαυρους στην Αλάσκα.

«TOP 10 ΤΩΝ 80s»: ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 21.50

«ΑΓΝΩΣΤΑ ΥΔΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ JEREMY WADE»: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 21.00

«AZF: ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ»: ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21.00

«ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ 21»: ΠΕΜΠΤΗ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21.00

«ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΛΑΣΚΑ»: ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21.50

Author

"Ioanna's Notebook" is a Greek Lifestyle blog focused primarily on Style, Beauty, Food, and Travel. Style and beauty advice posts are published daily along with some favorite product picks, travel diaries and life updates!

Write A Comment