Ρομαντικά, αέρινα και chic νυφικά για την ημέρα των ονείρων σας! Ο γάμος αποτελεί την πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας και αδιαμφισβήτητα πρέπει να είναι ονειρεμένος με την μέλλουσα νύφη να αγγίζει την τελειότητα και να κλέβει την παράσταση όπως της αξίζει!

Με έμπνευση και υψηλή αισθητική η γνωστή σχεδιάστρια μόδας Όλγα Καραβερβέρη και το ανθρώπινο δυναμικό του οίκου Karaververis σας περιμένουν να «ντύσετε» μαζί την πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας. Ο οίκος Karaververis που πρωτοπορεί 35 χρόνια στον χώρο του Γάμου και της Βάπτισης, μας παρουσιάζει τα Bridal Trends του 2022 αντιπροσωπεύοντας κάθε στυλ γυναίκας, αναδεικνύοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας της και τονίζοντας τη σαγηνευτική θηλυκότητα της.

Τα πιο όμορφα, ρομαντικά, αέρινα και chic νυφικά για να κλέψετε την παράσταση την ημέρα των ονείρων σας από τον Οίκο Karaververis.

Ρομαντικά, αέρινα και chic νυφικά για την ημέρα των ονείρων σας!

Γραμμές ίσιες, σικάτες αλλά και πιο πριγκιπικές χαρακτηρίζουν τη συλλογή της νυφικών της σχεδιάστριας Όλγας Καραβερβέρη. Στη Boho Collection, o συνδυασμός μποέμ στοιχείων με ιδιαίτερα υφάσματα και η προσθήκη διακριτικών λάμψεων με εντυπωσιακά αξεσουάρ, αντανακλούν την ήρεμη πλευρά και συνάμα το εσωτερικό ελεύθερο πνεύμα της νύφης, δίνοντας έμφαση στη θηλυκότητα της.

Τα πιο όμορφα, ρομαντικά, αέρινα και chic νυφικά για να κλέψετε την παράσταση την ημέρα των ονείρων σας από τον Οίκο Karaververis.

Η Elegant Chic Collection απευθύνεται στη σύγχρονη νύφη που θέλει να κάνει τη διαφορά και να ξεχωρίσει. Ο συνδυασμός πολυτελών υφασμάτων, δαντέλας, κεντημάτων και glitter μετατρέπουν το όνειρο κάθε γυναίκας σε πραγματικότητα.
Προσδίδοντας ένα πιο μοντέρνο ύφος, συνδυάζοντας τη πολυτέλεια και τη κομψότητα μαζί με την άνεση που θέλει να αισθάνεται η νύφη, αυτή τη μοναδική και ιδιαίτερη ημέρα.

Τα πιο όμορφα, ρομαντικά, αέρινα και chic νυφικά για να κλέψετε την παράσταση την ημέρα των ονείρων σας από τον Οίκο Karaververis.

Στη Sur Mesure Collection, οι custom made δημιουργίες εμπνευσμένες από τη προσωπικότητα της ίδιας της νύφης. Η έμπνευση και η συνδυαστική προσθήκη επιλεγμένων στοιχείων μετουσιώνεται σε νυφικό φόρεμα, με τη σωστή καθοδήγηση των εξειδικευμένων εκπροσώπων του οίκου Karaververis.

Και για μία ολοκληρωμένη νυφική εμφάνιση, τα νυφικά αξεσουάρ είναι αυτά που θα σας δώσουν λάμψη και θα σας κάνουν να εντυπωσιάσετε, με τα μοναδικά σχέδια αλλά και το διαφορετικά είδη για να ταιριάζουν σε κάθε στυλ γάμου.

Κλείστε το προσωπικό σας ραντεβού στο atelier της σχεδιάστριας Όλγας Καραβερβέρη, που βρίσκεται στην οδό Τσακάλωφ 28, στο Κολωνάκι ή καλέστε στο 210 3633101.

Author

"Ioanna's Notebook" is a Greek Lifestyle blog focused primarily on Style, Beauty, Food, and Travel. Style and beauty advice posts are published daily along with some favorite product picks, travel diaries and life updates!

Write A Comment