Recipes

RED VELVET CAKE & CREAM CHEESE FROSTING

Comments (2)
  1. Ο/Η M Koutsom λέει:

    Είχα την εντύπωση πως το συγκεκριμένο κέικ απαιτεί μεγάλη τεχνική και έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας!Δεν είναι καθόλου δύσκολο τελικά! Αρκεί να ακολουθήσουμε τα βήματα και σωστά τις ποσότητες των υλικών! Υπέροχο φαίνεται Ιωάννα μου – παρεμπιπτόντως να είσαι πολύχρονη και γερή! φιλάκια

    1. Ο/Η Ioanna Limberopoulou λέει:

      Πρέπει να την δοκιμάσεις την συγκεκριμένη συνταγή. Όπως όλα τα γλυκά είναι θέμα υλικών και σωστής εκτέλεσης. Αν την ακολουθήσεις κατά γράμμα θα δεις οτι είναι παιχνιδάκι! Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Φιλιά πολλά!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *