Η νέα συλλογή κάψουλας Oysho Train Together Collection δημιουργήθηκε για κοινή χρήση αθλητικών συνεδριών. Η συλλογή έχει σχεδιαστεί με βιώσιμο ύφασμα, μπορείτε να το βρείτε διαθέσιμο για γυναίκες και παιδιά μεταξύ 5 και 10 ετών.

Η κάψουλα προσαρμόζει σε παιδικά μεγέθη ορισμένα επιλεγμένα σύνολα της σειράς Comfortlux, της αθλητικής κολεξιόν της Oysho, σχεδιασμένης για να προσφέρει τη μέγιστη δυνατή άνεση στην εξάσκηση της γιόγκα και του Pilates.

Oysho Train Together Collection

Η νέα συλλογή κάψουλας Oysho Train Together Collection με βιώσιμο ύφασμα, είναι διαθέσιμη για γυναίκες και παιδιά μεταξύ 5 και 10 ετών.

Η κολεξιόν Train Together αποτελείται από ψηλόμεσα κολάν μέχρι τον αστράγαλο, ποδηλατικά κολάν και σορτσάκια που συνδυάζονται με αθλητικά τοπ με χιαστί τιράντες στην πλάτη και μπλουζάκια με λεπτό τιραντάκι. Η κολεξιόν είναι διαθέσιμη σε τρία διαφορετικά μεγέθη: 5/6 ετών, 7/8 ετών και 9/10 ετών. Φτιαγμένη από ανακυκλωμένο πολυαμίδιο, χαρακτηριστικά της είναι το γρήγορο στέγνωμα και τα υφάσματα υψηλής ανθεκτικότητας με αντηλιακή προστασία UPF+40. Όλα τα ρούχα είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να προσαρμόζονται εύκολα στη χρήση και να προσφέρουν ελαστικότητα.

Η κολεξιόν χωρίζεται στα κλασικά χρώματα, όπως λευκό και μαύρο, και στις παστέλ αποχρώσεις, όπως το γαλάζιο και το λιλά. Η κολεξιόν της Oysho Train Together διατίθεται αποκλειστικά online στον ιστότοπο της Oysho (www.oysho.com).

Author

"Ioanna's Notebook" is a Greek Lifestyle blog focused primarily on Style, Beauty, Food, and Travel. Style and beauty advice posts are published daily along with some favorite product picks, travel diaries and life updates!

Write A Comment