Με αφοσίωση στην εξατομικευμένη περιποίηση του τριχωτού, η Schwarzkopf Professional διευρύνει το σύστημα περιποίησης μαλλιών Fibre Clinix με την κυκλοφορία του Νέο Scalp Clinix, που θέτει τη βάση για όμορφα μαλλιά. Ήρθε η ώρα να σκεφτούμε πέρα από τα μαλλιά! Το Scalp Clinix από τη Schwarzkopf Professional είναι η νέα σειρά για την εξατομικευμένη περιποίηση του τριχωτού από το κομμωτήριο έως και το σπίτι. Βοηθάει στην εξισορρόπηση του μικροβιώματος του τριχωτού και αυτό γιατί τα υγιή μαλλιά ξεκινούν από το τριχωτό!

Νέο Scalp Clinix από τη Schwarzkopf

Η ενημέρωση για την ανάγκη περιποίησης του τριχωτού είναι διαρκώς αυξανόμενη και αυτό αποτελεί μία τάση που έχει έρθει για να μείνει. Οι καταναλωτές έχουν πλέον μεγαλύτερη επίγνωση των διαφορετικών θεμάτων που αντιμετωπίζει το τριχωτό και πιστεύουν ότι ένα υγιές τριχωτό μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στην επίτευξη υγιών μαλλιών. Όπως ακριβώς και η επιδερμίδα, έτσι και το κάθε τριχωτό έχει διαφορετικές ανάγκες που απαιτούν μία εξατομικευμένη προσέγγιση προκειμένου να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά.

Όταν το τριχωτό βρίσκεται σε καλή κατάσταση, τα μαλλιά αποκτούν μια υγιή βάση για να αναπτυχθούν. Αντίθετα, όταν το τριχωτό βρίσκεται εκτός ισορροπίας, τότε θέματα όπως η υπερπαραγωγή σμήγματος, η πιτυρίδα αλλά και η τριχόπτωση μπορεί να εμφανιστούν. Για αυτό το λόγο, είναι πολύ σημαντικό οι κομμωτές να διαθέτουν τόσο την τεχνογνωσία, όσο και τα κατάλληλα προϊόντα για την επίλυση των εξατομικευμένων ζητημάτων που αντιμετωπίζουν οι πελάτες τους.

Έχοντας σαν στόχο να ανταποκριθεί σε αυτή τη διαρκώς αναπτυσσόμενη τάση, η Schwarzkopf Professional ανέπτυξε το Scalp Clinix, που αποτελεί επέκταση του συστήματος Fibre Clinix και βοηθάει τον κομμωτή να αναδειχθεί σε απόλυτο ειδικό στην περιποίηση του τριχωτού και των μαλλιών. Αυτό επιτυγχάνεται τόσο μέσω εξατομικευμένων υπηρεσιών κομμωτηρίου, όσο και μέσω του συστήματος για διατήρηση του αποτελέσματος στο σπίτι, που προσφέρουν ολιστική περιποίηση για τα μαλλιά και το τριχωτό.

H Schwarzkopf Professional διευρύνει το σύστημα περιποίησης μαλλιών Fibre Clinix με την κυκλοφορία του Νέο Scalp Clinix, που θέτει τη βάση για όμορφα μαλλιά.

Match. Mix. Balance.

Το νέο σύστημα Scalp Clinix αποτελεί την πιο προηγμένη και εξατομικευμένη περιποίηση για το τριχωτό και τα μαλλιά που έχει προσφέρει ποτέ η Schwarzkopf Professional. Αποκλειστικά για τα κομμωτήρια, τα προϊόντα Scalp Clinix έχουν σχεδιαστεί με Τεχνολογία Microbiome Active για να βοηθήσουν στην εξισορρόπηση του τριχωτού, σε συνδυασμό με συστατικά εμπνευσμένα από τα καλλυντικά περιποίησης της επιδερμίδας, που στόχο έχουν την επίλυση εξατομικευμένων θεμάτων του τριχωτού. Το αποτέλεσμα; Ένα ισορροπημένο τριχωτό και όμορφα, υγιή μαλλιά.

Αφού διαγνώσουν το τριχωτό και τα μαλλιά του πελάτη τους, οι κομμωτές μπορούν να προσφέρουν την υπηρεσία Scalp Clinix Biotic σαν μία ανεξάρτητη υπηρεσία, ή να συμπεριλάβουν σε αυτή την υπηρεσία Fibre Clinix Tribond, βάσει των αναγκών του πελάτη τους.

Υπηρεσία Κομμωτηρίου Scalp Clinix Biotic

Μία υπηρεσία αποκλειστικά σχεδιασμένη για την εξατομικευμένη περιποίηση των πελατών που αντιμετωπίζουν ζητήματα ανισορροπίας στο τριχωτό και αναζητούν λύσεις που απευθύνονται στις ανησυχίες τους. Αποτελείται από τρία απλά βήματα που στόχο έχουν να βοηθήσουν στην εξισορρόπηση του μικροβιώματος του τριχωτού και να θέσουν τη βάση για όμορφα μαλλιά.

Προετοιμασία – το Scalp Clinix Pre-Shampoo Scrub με Βιοτική Τεχνολογία απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και προετοιμάζει το τριχωτό, αφήνοντας μια αίσθηση ανακούφισης με ένα δροσιστικό αποτέλεσμα.

Καθαρισμός – το Fibre Clinix Tribond Shampoo με Τεχνολογία Triple Bonding και C21 καθαρίζει τα μαλλιά και το τριχωτό και τα προετοιμάζει για τη θεραπεία.

Θεραπεία – το Scalp Clinix Biotic Base βοηθάει στην εξισορρόπηση του μικροβιώματος του τριχωτού, βελτιώνοντας την κατάστασή του. Μπορεί να εξατομικευθεί πλήρως με τη χρήση του ενδεδειγμένου Scalp Clinix Booster, προσφέροντας μία αίσθηση καταπράυνσης και ενυδάτωσης:

  • Scalp Clinix Soothing Booster – για ξηρό και ευαίσθητο τριχωτό
  • Scalp Clinix Oil Control Booster – για λιπαρό τριχωτό
  • Scalp Clinix Flake Control Booster – για όλους τους τύπους τριχωτού με τάση για πιτυρίδα

Υπηρεσία Scalp Clinix Biotic & Fibre Clinix Tribond

Για πελάτες που αντιμετωπίζουν ανισορροπίες στο τριχωτό και έχουν ταλαιπωρημένα μήκη και άκρες μαλλιών, η υπηρεσία Fibre Clinix Tribond μπορεί να αναβαθμιστεί με ελάχιστο επιπρόσθετο χρόνο και προσπάθεια σε μία υπηρεσία, Scalp Clinix Biotic & Tribond και να προσφέρει ολοκληρωτικά αποτελέσματα από τη ρίζα έως τις άκρες.

Μεταμόρφωση– το Fibre Clinix Treatment και τα επιλεγμένα Boosters μπορούν να εφαρμοστούν απευθείας στα μήκη και στις άκρες αμέσως μετά την εφαρμογή του Scalp Clinix Biotic Base και του εξατομικευμένου Booster στο τριχωτό. Στη συνέχεια, αυτό που χρειάζεται είναι απλά να ξεβγάλετε τα μαλλιά μετά από συνδυαστικό χρόνο αναμονής των δύο υπηρεσιών.

Μία ολιστική προσέγγιση περιποίησης του τριχωτού από το κομμωτήριο έως το σπίτι:
Για να διατηρηθεί η βελτιωμένη κατάσταση του τριχωτού στο σπίτι μέχρι την επόμενη επίσκεψη στο κομμωτήριο, οι κομμωτές μπορούν να προτείνουν την πιο κατάλληλη ρουτίνα περιποίησης τριχωτού για το σπίτι βάσει των αναγκών του πελάτη τους:

  • Scalp Clinix Soothing – ανακουφίζει το ξηρό, ευαίσθητο τριχωτό με μία θεραπεία που περιέχει Αλλαντοΐνη, Bisabolol και Πανθενόλη για να βοηθήσει στην ενδυνάμωση του προστατευτικού φράγματος του τριχωτού, αφήνοντας στο τριχωτό μία αίσθηση χαλάρωσης και ενυδάτωσης.
  • Scalp Clinix Oil Control- καθαρίζει σε βάθος το λιπαρό τριχωτό, με μία θεραπεία που στόχο έχει να καθαρίσει τους πόρους και να απομακρύνει το περιττό σμήγμα όταν συνδυάζεται με ένα απαλό μασάζ, αφήνοντας στο τριχωτό μια αίσθηση αναζωογόνησης με ένα δροσιστικό αποτέλεσμα.
  • Scalp Clinix Flake Control – απομακρύνει απαλά τις νιφάδες πιτυρίδας και αποτρέπει αποτελεσματικά την εμφάνιση νέων νιφάδων, με μία θεραπεία που περιέχει Octopirox, προσφέροντας μία αίσθηση ανακούφισης στο ερεθισμένο και με τάση για κνησμό τριχωτό.
  • Scalp Clinix Anti-Hair Loss – μία σειρά για εξασθενημένα μαλλιά, η οποία αποτελείται από σαμπουάν και serum, που σε συνδυασμό με μασάζ, προωθούν τη μικροκυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό και ενδυναμώνουν τους τριχοθύλακες, μειώνοντας τη μη παθολογική τριχόπτωση μετά από 6 εβδομάδες*.

*Όταν το Anti-Hair Loss Shampoo & Serum χρησιμοποιούνται συνδυαστικά

Κάθε σειρά περιποίησης Scalp Clinix για το σπίτι περιέχει ένα Σαμπουάν και ένα Treatment/Serum που έχουν σχεδιαστεί με Βιοτική Τεχνολογία και έχουν αναπτυχθεί με εξατομικευμένα συστατικά εμπνευσμένα από καλλυντικά περιποίησης της επιδερμίδας για να υποστηρίξουν την ισορροπία του μικροβιώματος του τριχωτού, παρατείνοντας το αποτέλεσμα της υπηρεσίας κομμωτηρίου Scalp Clinix Biotic.

Scalp Clinix Βιοτική Τεχνολογία:

Κάθε φόρμουλα του συστήματος Scalp Clinix περιέχει Βιοτική Τεχνολογία, που αποτελεί την πιο προηγμένη τεχνολογία της Schwarzkopf Professional και έχει σαν στόχο να βοηθήσει στην υποστήριξη του μικροβιώματος του τριχωτού και να βελτιώσει την κατάστασή του.

Το μικροβίωμα του τριχωτού είναι το σύνολο των μικροοργανισμών συμπεριλαμβανομένων βακτηρίων, ιών και μυκήτων που καταλαμβάνουν το τριχωτό. Όταν τα κακά μικρόβια υπερισχύουν των καλών μικροβίων, το μικροβίωμα του τριχωτού βρίσκεται σε ανισορροπία και θέματα, όπως είναι η πιτυρίδα, ο κνησμός, η ξηρότητα ακόμα και η τριχόπτωση μπορούν να εμφανιστούν.

Έχοντας αποκτήσει το όνομά της από τα προβιοτικά συστατικά, η Βιοτική Τεχνολογία συνδυάζει το microbiome active, το εκχύλισμα Edelweiss αλλά και συστατικά από την Ιαπωνία που έχουν υποστεί ζύμωση, προκειμένου να προσαρμόσει την αναλογία των καλών και των κακών μικροβίων στο τριχωτό. Με αυτόν τον τρόπο το επαναφέρει στη φυσική του κατάσταση και του αφήνει μία αίσθηση ανακούφισης, χαλάρωσης, εξισορρόπησης και ενυδάτωσης.

Υποστήριξη από τους ειδικούς Austen Thomson και Wil Fleeson

Η Schwarzkopf Professional με μεγάλο ενθουσιασμό σας ανακοινώνει τον νέο Global Hair Care Ambassador Austen Thomson (@austenthomson). O Austen είναι ένας καταξιωμένος κομμωτής με πάθος για την ψηφιακή εκπαίδευση, γεγονός που τον αναδεικνύει σε ιδανικό συνεργάτη για την υποστήριξη του λανσαρίσματος του Scalp Clinix με εκπαιδευτικό περιεχόμενο στα social media της Schwarzkopf Professional.

Επιπλέον, ο Will Fleeson (@wilfleeson), ένας καταξιωμένος και αναγνωρισμένος τριχολόγος με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της κομμωτικής, θα μοιραστεί την ευρεία επιστημονική του γνώση για το τριχωτό και τα μαλλιά στα social media αλλά και μέσω του ASK Education eAcademy, ask-elearning.com της Schwarzkopf Professional.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες κομμωτηρίου Scalp Clinix, επικοινωνήστε με τον εκπρόσωπο πωλήσεων της Schwarzkopf Professional στην περιοχή σας ή επισκεφτείτε τη σελίδα: schwarzkopfpro.com/scalpclinix.
Ανακαλύψτε τον πλούτο έμπνευσης μέσω των καναλιών κοινωνικής δικτύωσης της Schwarzkopf Professional (@schwarzkopfpro) και εξερευνήστε τα αποτελέσματα της πλήρους εξατομίκευσης μέσω των hashtags #scalpclinix και #matchmixbalance.

Τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες Scalp Clinix είναι διαθέσιμα από το Σεπτέμβριο του 2021.

Author

"Ioanna's Notebook" is a Greek Lifestyle blog focused primarily on Style, Beauty, Food, and Travel. Style and beauty advice posts are published daily along with some favorite product picks, travel diaries and life updates!

Write A Comment