Ένα ταξίδι σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης αποτέλεσε την έμπνευση για τον αρωματοποιό Erez Rozen προκειμένου να δημιουργήσει ένα νέο άρωμα για το brand Zielinski & Rozen. Το νέο άρωμα περιέχει ροζ πιπέρι, αιθέριο έλαιο elemi, κανέλα και δέρμα.

Νέο άρωμα Zielinski & Rozen με ροζ πιπέρι, αιθέριο έλαιο elemi, κανέλα και δέρμα

Για τον Erez, κάθε πόλη της Ευρώπης κρύβει διαφορετικές αναμνήσεις, καθώς περιπλανήθηκε σε πολλές για περισσότερο από δέκα χρόνια προτού επιστρέψει στο Τελ Αβίβ. «Τα concept stores του brand στο Παρίσι, τη Μαδρίτη, το Άμστερνταμ, τη Βαρκελώνη και άλλες πόλεις με έφεραν σε επαφή με το αγαπημένο μου συστατικό αρώματος, το αιθέριο έλαιο elemi, το οποίο δεν χρησιμοποίησα για πολύ καιρό», παραδέχεται ο Erez Rozen.

Το νέο άρωμα Zielinski & Rozen με ροζ πιπέρι, αιθέριο έλαιο elemi, κανέλα και δέρμα υπόσχεται να σας ταξιδέψει στην Ευρώπη

Η νότα του αιθέριου ελαίου elemi είναι δυναμική και ακατανόητα ελκυστική. Αλλάζει όταν συνδυαστεί με άλλα συστατικά, αποκαλύπτοντας τον εαυτό της με διαφορετικούς τρόπους σε κάθε σύνθεση. Ο Erez Rozen πρόσθεσε το ροζ πιπέρι, για ένα στοιχείο θετικότητας και φωτεινότητας, όπως οι άνθρωποι που συνάντησε στο Παρίσι. Χρησιμοποίησε την κανέλα για να αναφερθεί στη Μαδρίτη και την Ίμπιζα, όπου επισκέφθηκε πολλά εστιατόρια γεμάτα μουσική και δημιουργική κουζίνα. Για να δώσει στην τελική σύνθεση του αρώματος μια δυναμική έκφραση ποικίλων συναισθημάτων, που να σε ταξιδεύει στο Άμστερνταμ και τη Βαρκελώνη, πρόσθεσε μια νότα δέρματος. Ενώ κάθε συστατικό αντιπροσωπεύει μια διαφορετική πόλη, όλα τα στοιχεία συνδυάζονται αρμονικά σε αυτό το άρωμα και προσφέρουν σε όποιον το γνωρίσει μια συνεχώς εξελισσόμενη, προσωπική εμπειρία.

Το νέο άρωμα Zielinski & Rozen με ροζ πιπέρι, αιθέριο έλαιο elemi, κανέλα και δέρμα υπόσχεται να σας ταξιδέψει στην Ευρώπη

Και επειδή ένα ταξίδι δεν είναι ποτέ πλήρες μέχρι να φτάσει στον προορισμό του, η εμπειρία για αυτό το άρωμα θα συνεχίζεται, εξερευνώντας περαιτέρω με νέες εκδοχές. Το νέο άρωμα Zielinski & Rozen με ροζ πιπέρι κυκλοφορεί, μεταξύ άλλων, σε σαπούνι χεριών, body cream, body oil, αρωματικό κερί, κρέμα χεριών, shower gel και μάσκα κερατίνης για τα μαλλιά.

Author

"Ioanna's Notebook" is a Greek Lifestyle blog focused primarily on Style, Beauty, Food, and Travel. Style and beauty advice posts are published daily along with some favorite product picks, travel diaries and life updates!

Write A Comment