Το Matsuhisa Athens μπαίνει σε festive mood και καλεί τους λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας να απολαύσουν τις ημέρες των γιορτών στο πιο ειδυλλιακό σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας με την πιο ακαταμάχητη θέα. To «αθηναϊκό σπίτι» του διάσημου Ιάπωνα Chef Nobu σας προσκαλεί σε μία ακόμα high-end γαστρονομική εμπειρία. Ειδικά για τις ημέρες των γιορτών, ο Executive Chef Τόνυ Βρατσάνος και ο Head Chef της ζεστής κουζίνας Θωμάς Κουράκος, επιμελήθηκαν δύο μενού με βάση την ιαπωνική κουζίνα και τις βραβευμένες ιδέες του μέντορά τους που θα ταξιδέψουν τις αισθήσεις σας.

Matsuhisa Athens Festive Season 2023

MATSUHISA ATHENS FESTIVE SEASON 2023 - Επιτρέψτε στον εαυτό σας να βιώσει τις πιο ξεχωριστές γιορτές στο Matsuhisa Athens, στο πιο ατμοσφαιρικό σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας!

New style γαρίδες Κοιλάδας με τρούφα, Wagyu Steak με γκρεμολάτα από wasabi, Unagi με σάλτσα πιπεριού και σάνσο και φυσικά ένα Matsuhisa sushi selection είναι κάποια από τα εξαιρετικά πιάτα που θα δοκιμάσετε στα μενού της Παραμονής των Χριστουγέννων και της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς. Το ίδιο ανανεωμένο και γιορτινό είναι και το brunch του Σαββατοκύριακου στο Matsuhisa Athens, που σας περιμένει να ζήσετε μια all day brunch εμπειρία, η οποία ολοκληρώνεται με τις ανατρεπτικές προτάσεις των cocktails που βρίσκονται στο μενού.

Author

"Ioanna's Notebook" is a Greek Lifestyle blog focused primarily on Style, Beauty, Food, and Travel. Style and beauty advice posts are published daily along with some favorite product picks, travel diaries and life updates!

Write A Comment