Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ προτείνουν τολμηρούς και λαμπερούς συνδυασμούς, με επίκεντρο τα έντονα και μεταλλικά χρώματα που αναδεικνύουν τα μάτια και δημιουργούν σαγηνευτικό βλέμμα. Οι beauty experts Καίτη και Χαρά Τομαζίνου μοιράζονται make-up tips για έντονο και σαγηνευτικό βλέμμα, με απλές τεχνικές.

Make-up tips για έντονο και σαγηνευτικό βλέμμα, με απλές τεχνικές

Χρησιμοποίησε στα look σου eyeliner και δημιούργησε το τέλειο cat eye. Συνέχισε με μια έντονη μεταλλική σκιά που θα χαρίσει στο βλέμμα σου την λάμψη που σου αξίζει! Μην ξεχάσεις το μολύβι κάτω από τα μάτια ώστε να δημιουργήσεις μια αρμονία με το υπόλοιπο μακιγιάζ αλλά και φυσικά να δώσεις βάθος στο βλέμμα σου!

Η super απαραίτητη προσθήκη είναι η μάσκαρα, που θα δώσει όγκο στις βλεφαρίδες σου και θα κάνει το αποτέλεσμα ακόμα πιο εντυπωσιακό. Μην ξεχάσεις να σχηματίσεις τα φρύδια σου, καθώς είναι η «κορνίζα» του προσώπου σου. Επίλεξε γήινες και nude αποχρώσεις στα χείλη ώστε να ισορροπήσεις τις εντάσεις.

Τέλος, δώσε λάμψη και χρώμα με το ιδανικό highlighter και ρουζ πάνω από την βάση make-up που έχεις χρησιμοποιήσει. Ακολούθησε τα παραπάνω βήματα και δημιούργησε το πιο statement make up look που θα κλέψει την παράσταση!

Οι make-up artists Καίτη και Χαρά Τομαζίνου, διακρίνονται για τον επαγγελματισμό και το ταλέντο τους. Σε περιμένουν στο boudoir που διατηρούν στο Περιστέρι (Ηροδότου 17, ΤΚ 12134) για να δημιουργήσουν ένα ιδανικό μακιγιάζ απόλυτα προσαρμοσμένο στα χαρακτηριστικά του προσώπου και στη προσωπικότητά σου.

Author

"Ioanna's Notebook" is a Greek Lifestyle blog focused primarily on Style, Beauty, Food, and Travel. Style and beauty advice posts are published daily along with some favorite product picks, travel diaries and life updates!

Write A Comment