Η νέα εποχή του Gliss έφτασε! Φόρμουλες νέας γενιάς και ανανεωμένες συσκευασίες θα απογειώσουν την ρουτίνα περιποίησής σας και θα σας χαρίσουν τα μαλλιά που πάντα ονειρευόσασταν.

Love for stronger hair | Πιο δυνατά μαλλιά με το νέο Gliss

Το Gliss, ο ειδικός στην επανόρθωση των μαλλιών από το Schwarzkopf, αναβαθμίζεται και ξανά συστήνεται με νέα προϊόντα και μοντέρνα συσκευασία. Το Gliss παρουσιάζει νέας γενιάς φόρμουλες, υψηλής απόδοσης για +100% πιο δυνατά μαλλιά*, με υγιή όψη και απολαυστικό signature άρωμα που θα σας σαγηνέψει. Σε πρώτη εφαρμογή στην αγορά retail, το Gliss ενσωματώνει σε όλες τις συσκευασίες των προϊόντων του δείκτη περιποίησης τριών επιπέδων, για να επιλέγετε εκείνο που σας ταιριάζει και καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες στον τύπο μαλλιών σας.

LOVE FOR STRONGER HAIR | Πιο δυνατά μαλλιά, πιο δυνατές και εσείς – με το νέο Gliss από το Schwarzkopf για +100% πιο δυνατά μαλλιά

Το κατάλληλο σαμπουάν είναι απαραίτητο συστατικό για την περιποίηση των μαλλιών σας. Τα ανανεωμένα σαμπουάν Schwarzkopf Gliss καθαρίζουν αποτελεσματικά τα μαλλιά σας και παρέχουν εντατική περιποίηση. Η νέα σύνθεση του Gliss και οι εξειδικευμένες φόρμουλες νέας γενιάς, προσφέρουν εντατική φροντίδα και διαθέτουν ενεργά συστατικά φυσικής προέλευσης, όπως κερατίνη, για να ενισχύσουν από μέσα προς τα έξω την δομή της τρίχας. Το νέο χαρακτηριστικό άρωμα τους ενισχύει την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σας προσδίδοντας πλούσιο άρωμα και υφή με αίσθηση φρεσκάδας.

Με το νέο δείκτη περιποίησης, το Gliss σας βοηθάει να διαλέξετε τα κατάλληλα προϊόντα για τη σωστή φροντίδα των μαλλιών σας, επιλέγοντας μεταξύ:

1= ανάλαφρη περιποίηση για λεπτά, κανονικά & ελαφρώς ξηρά μαλλιά.

2= απαλή περιποίηση για εύθραυστα, θαμπά μαλλιά, με τάση για ψαλίδα.

3= εντατική  περιποίηση για ξηρά & πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά και για βαμμένα μαλλιά.

LOVE FOR STRONGER HAIR | Πιο δυνατά μαλλιά, πιο δυνατές και εσείς – με το νέο Gliss από το Schwarzkopf για +100% πιο δυνατά μαλλιά

Όμως, η φροντίδα και η περιποίηση του Gliss δεν σταματάει εκεί. Η σειρά Schwarzkopf Gliss εμπλουτίζεται με τις νέες και ανανεωμένες μάσκες μαλλιών 4-in-1, τα Express Repair Spray-Conditioners και το Daily Oil Elixir για μια ολοκληρωμένη καθημερινή φροντίδα των μαλλιών σας. Ακόμα, το καινοτόμο σύστημα HaptIQ που θα βρείτε σε όλα τα Gliss premium treatments, διεισδύει σε βάθος στο εσωτερικό της τρίχας δημιουργώντας μικρό-δεσμούς που προστατεύουν τα μαλλιά από πιθανές μελλοντικές φθορές, ενώ ταυτόχρονα, ενδυναμώνουν τα μαλλιά και αναδομούν την τρίχα από μέσα προς τα έξω.

Δώστε στα μαλλιά σας την κατάλληλη φροντίδα και ανακαλύψτε την εμπλουτισμένη και ανανεωμένη γενιά προϊόντων περιποίησης μαλλιών Schwarzkopf Gliss!

For Every You.

Για μαλλιά πιο δυνατά*, λαμπερά και με υγιή όψη, αφέσου στην περιποίηση του Gliss.

Author

"Ioanna's Notebook" is a Greek Lifestyle blog focused primarily on Style, Beauty, Food, and Travel. Style and beauty advice posts are published daily along with some favorite product picks, travel diaries and life updates!

Write A Comment