Το Johnson’s®, με μια ξεχωριστή εκδήλωση, ανακοίνωσε το μεγαλύτερο επαναλανσάρισμα στα 125 χρόνια της ιστορίας του | Ioanna's Notebook

Το Johnson’s®, με μια ξεχωριστή εκδήλωση, ανακοίνωσε το μεγαλύτερο επαναλανσάρισμα στα 125 χρόνια της ιστορίας του. Το Johnson’s® βελτίωσε όλη τη βρεφική σειρά, βοηθώντας τους γονείς να προσφέρουν την πιο απαλή φροντίδα στα μωρά τους. Το Johnson’s® με βελτιωμένες συνθέσεις, νέες συσκευασίες και με σύμμαχο την επιστήμη, έχει ως αποστολή να προσφέρει τα πιο απαλά και ποιοτικά βρεφικά προϊόντα στον κόσμο, καλύπτοντας τις ανάγκες των σύγχρονων γονιών και εξασφαλίζοντας την καλύτερη περιποίηση για τα μωρά τους. 
Το Johnson’s® αντιλαμβάνεται πλήρως τα διαφορετικά «θέλω», τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των σύγχρονων γονιών από τα προϊόντα που χρησιμοποιούν για τα μωρά τους. Γι’ αυτό συζήτησε μαζί τους και έκανε μία τεράστια επένδυση σε έρευνα τα τελευταία χρόνια, ώστε να τους προσφέρει ακριβώς τα προϊόντα που θέλουν, που θα μπορούν να εμπιστευθούν και να νιώθουν σιγουριά χρησιμοποιώντας τα. Έτσι λοιπόν, πάνω από 400 συστατικά εξετάστηκαν και απορρίφθηκαν πριν καταλήξει στα νέα, βελτιωμένα προϊόντα που προσφέρει σήμερα στους γονείς. Προϊόντα αποτελεσματικά και απαλά, που δεν περιέχουν parabens, χρωστικές*, θειικές και φθαλικές ενώσεις. Προϊόντα που είναι υποαλλεργικά** και περιέχουν συστατικά 90% φυσικής προέλευσης***. 
Στη νέα εποχή του Johnson’s®, δεν αναδιαμορφώνουν μόνο τα υπάρχοντα προϊόντα, αλλά επιπλέον, εισάγουν την επαναστατική τεχνολογία και την επιστημονική του τεχνογνωσία στην περιποίηση της βρεφικής επιδερμίδας. Η ολοκαίνουργια σειρά Johnson’s® CottonTouch™, είναι ειδικά σχεδιασμένη για την ευαίσθητη επιδερμίδα των νεογέννητων. Τα προϊόντα της σειράς, περιέχουν αγνό βαμβάκι, είναι υποαλλεργικά** και με ισορροπημένο pΗ για την βρεφική επιδερμίδα, προσφέροντάς ένα εξαιρετικά απαλό άγγιγμα. Το άρωμα του CottonTouch™ δοκιμάστηκε από μαμάδες σε όλο τον κόσμο και έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι ενδείκνυται για ένα χαλαρωτικό μπάνιο, ενισχύοντας τον συναισθηματικό δεσμό μεταξύ γονιού και μωρού, βοηθώντας έτσι στη φυσική και συναισθηματική ανάπτυξη του βρέφους. 
Ο Θάνος Καλουδιώτης, Brand Activation Manager της Johnson & Johnson για το Baby Care στη Νοτιοανατολική Ευρώπη είπε: «Οι γονείς ήταν και είναι πάντα η προτεραιότητά μας. Για να φτάσουμε σήμερα να είμαστε εδώ και να σας παρουσιάσουμε αυτά τα σπουδαία νέα, έχουμε ακούσει τους ίδιους τους γονείς, για να κατανοήσουμε πραγματικά τί ακριβώς χρειάζονται από ένα βρεφικό προϊόν. Ως μάρκα, είμαστε αφοσιωμένοι σε αυστηρές δοκιμές και εργαστήκαμε αδιάκοπα με επιστήμονες, παιδιάτρους και δερματολόγους, για να δημιουργήσουμε προϊόντα απαλά που καλύπτουν ή/και ξεπερνούν τα παγκόσμια πρότυπα ποιότητας. Η Johnson & Johnson πρωτοπορεί στην επιστήμη της βρεφικής φροντίδας εδώ και 125 χρόνια και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτήν την κληρονομιά. Οπότε, είμαστε ενθουσιασμένοι, που βρισκόμαστε σε θέση να προσφέρουμε στις οικογένειες την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα νέα προϊόντα μας, γνωρίζοντας ότι δίνουν στο μωρό τους την καλύτερη δυνατή φροντίδα».

Το Johnson’s®, με μια ξεχωριστή εκδήλωση, ανακοίνωσε το μεγαλύτερο επαναλανσάρισμα στα 125 χρόνια της ιστορίας του | Ioanna's Notebook

Τα νέα προϊόντα Johnson’s® έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις εξειδικευμένες ανάγκες της κάθε ηλικιακής ομάδας. Πιο συγκεκριμένα, κάθε μίας από τις τέσσερις ηλικιακές κατηγορίες στις οποίες θέλουν να προσφέρουν την απόλυτη φροντίδα Johnson’s®: 
Προϊόντα για νεογέννητα: Με ήρωα τη νέα σειρά CottonTouch™, είναι σχεδιασμένα για να ενισχύσουν το δέσιμο μεταξύ γονιού και παιδιού και να προσφέρουν το αίσθημα της ασφάλειας και της θαλπωρής.
Προϊόντα για μωρά: Ειδικά σχεδιασμένα για τα μωρά που αρχίζουν να μπουσουλάνε και να περπατούν, για να τα βοηθήσουν στην ανακάλυψη του κόσμου. Η σειρά Bedtime® με το άρωμα Natural Calm™ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέρος μιας ρουτίνας ύπνου, που είναι κλινικά αποδεδειγμένη ότι βοηθά τα μωράκια να κοιμηθούν γρηγορότερα και περισσότερο. 
Προϊόντα για νήπια/παιδιά: Για τους μικρούς μας εξερευνητές, η νέα σειρά Strength drops® έχει σχεδιαστεί με διασκεδαστική συσκευασία και συστατικά που ενδυναμώνουν τα μαλλιά και κάνουν το μπάνιο πιο εύκολο για τους γονείς.
Προϊόντα για όλη την οικογένεια: Με άρωμα που θυμόμαστε από την παιδική μας ηλικία, το Gold shampoo, έχει επίσης ανανεωθεί, αφαιρώντας τις χρωστικές και τα υπόλοιπα χημικά συστατικά που δεν χρειάζονται τα μαλλιά μας. Διατηρώντας, όμως, φυσικά το χαρακτηριστικό του άρωμα και την αποτελεσματικότητά του. 
Στο Johnson’s® πιστεύουν στην τεράστια δύναμη της φροντίδας και πως αυτή μπορεί να αλλάξει τον κόσμο. Για το λόγο αυτό, ό,τι φτιάχνουν, ό,τι κάνουν και ό,τι υποστηρίζουν είναι με τόση φροντίδα όση θα θέλατε να υπάρχει στον κόσμο.
* Εξαιρούνται τα σαπούνια σε μπάρα
** Με συνθέσεις που ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο αλλεργιών
*** Με βάση τον ορισμό και τα κριτήρια του Διεθνούς Οργανισμού ISO για τα φυσικά και οργανικά συστατικά των καλλυντικών και τα προϊόντα. Σύμφωνα με το πρότυπο ISO 16128, ο όρος “φυσικής προέλευσης” αναφέρεται σε συστατικά που προέρχονται πάνω από 50% από φυσικές πηγές, όπως φυτά ή ορυκτά, και λαμβάνονται μέσω καθορισμένων χημικών ή / και βιολογικών διεργασιών και διαλυτών.

Το Johnson’s®, με μια ξεχωριστή εκδήλωση, ανακοίνωσε το μεγαλύτερο επαναλανσάρισμα στα 125 χρόνια της ιστορίας του | Ioanna's Notebook

Author

"Ioanna's Notebook" is a Greek Lifestyle blog focused primarily on Style, Beauty, Food, and Travel. Style and beauty advice posts are published daily along with some favorite product picks, travel diaries and life updates!

2 Comments

  1. Τον τελευταίο καιρό η αλήθεια είναι πως έχω ακούσει διάφορα σχετικά με τη Johnson και πως αρκετά από τα προϊόντα τους προκάλεσαν προβλήματα υγεία (συγκεκριμένα όγκους) σε παιδάκια δεν ξέρω αν αληθεύει αλλά σίγουρα δεν είχαν και τα καλύτερα συστατικά οπότε ¨κάλιο αργά,παρά ποτέ" .

    • Είναι γεγονός ότι γενικά ακούγονται πολλά για διάφορα προϊόντα. Στην εποχή όμως της εύκολης πληροφορίας και των fake news οφείλουμε να αξιολογούμε με προσοχή την κάθε πληροφορία μου λαμβάνουμε. Όπως και να έχει πάντως, προσωπικά επικροτώ τις εταιρείες που δεν σταματούν να εξελίσσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους προς όφελος όλων.

Write A Comment