Η μόδα συναντά τη λογοτεχνία στη νέα συνεργασία της MAT FASHION με τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ. Επειδή η λογοτεχνία είναι πάντα στη μόδα, έχουμε καλά νέα για τις fashionistas που αγαπούν το διάβασμα και τα βιβλία!

Αυτό το καλοκαίρι, τα best sellers των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ έρχονται στο shop.matfashion.com για να χαρίσουν στιγμές χαλάρωσης, χαράς, αγωνίας και συγκίνησης σε όλες τις λάτρεις της real size μόδας. Πλέον στη βαλίτσα των διακοπών, εκτός από τα εντυπωσιακά καλοκαιρινά σύνολα της mat. fashion, κρατάμε μία ξεχωριστή θέση για τα αγαπημένα μας βιβλία από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ.

Η μόδα συναντά τη λογοτεχνία

Από το “Πράσινο Φόρεμα” της Νο1 συγγραφέα της Ελλάδας Λένας Μαντά και τις καλύτερες ιστορίες μυστηρίου της Agatha Christie, στο συναρπαστικό θρίλερ “Το Σανατόριο” της Σάρα Πιρς και το καινούριο κοινωνικό μυθιστόρημα “Μία Νύχτα του Αυγούστου” της Victoria Hislop, οι καλύτερες προτάσεις του κορυφαίου εκδοτικού οίκου από την Ελληνική και διεθνή λογοτεχνία βρίσκονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα της mat. fashion.

Η νέα ενότητα “Βιβλία” ήρθε για να μείνει στο shop.matfashion.com και θα ανανεώνεται συνεχώς με νέους τίτλους, δίνοντας άλλη διάσταση στη δημιουργία ολοκληρωμένων προτάσεων αγοράς με τον ακαταμάχητο συνδυασμό μόδας και λογοτεχνίας για κάθε γυναίκα. Άλλωστε, οι αξιόλογες προτάσεις ανάγνωσης αποτελούν πάντοτε την πιο διαχρονική μόδα!

Author

"Ioanna's Notebook" is a Greek Lifestyle blog focused primarily on Style, Beauty, Food, and Travel. Style and beauty advice posts are published daily along with some favorite product picks, travel diaries and life updates!

Write A Comment