Διάφορα

HOUSE TOUR: ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Comments (6)
 1. Ο/Η Zografia Avgerou λέει:

  Αχ αυτά τα διακοσμητικά που τα κάνουν παιχνίδι κ τα μικρά μικρά lego! Μέχρι κ μέσα στο τζάκι είχε βάλει παιχνίδια πέρσι ο μικρός! Πολύ μου άρεσε η κατασκευή με το cd. Περιμένουμε κ τις επόμενες αλλαγές! Καλό φθινόπωρο!

  1. Ο/Η Ioanna Limberopoulou λέει:

   Δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό πράγμα από τα μικροσκοπικά Lego … ειδικά ο θόρυβος όταν τα ρουφάει η σκούπα (γιατί τα ρουφάει!). Εμείς ευτυχώς τζάκι δεν έχουμε αλλά έχουμε πολύ ωραία συλλογή παιχνιδιών στο WC και στην … παπουτσοθήκη.
   Καλό Φθινόπωρο Ζωγραφία μου!

 2. Ο/Η Eleana-My Home My Memories λέει:

  Λοιπόν, προσωπικά λατρεύω τις καράφες και μπορώ να τις έχω στολισμένες σε μία γωνιά ακόμα και άδειες!!! Θεωρώ πως είναι από μόνες τους στολίδι οι κρυστάλλινες!!
  Και ναι την τρέλα με τα γούρια την έχω και εγώ!!! :))) Ένα ίσον κανένα και ακόμα ψάχνω το τρόπο που θα τα στολίσω όλα μαζί για να φαίνονται!!

  1. Ο/Η Ioanna Limberopoulou λέει:

   Έχω αρκετές καράφες και τις στολίζω με δόσεις. Οι υπόλοιπες είναι στο ντουλάπι. Όσο με τα γούρια τι να πω … εάν δεν πάρω ένα κάθε χρόνο έχω την εντύπωση ότι δεν θα μου πάει καλά η χρονιά! Ψάχνω κι εγώ έναν ωραίο τρόπο για να τα στολίσω, στο μπολ βέβαια δεν φαίνονται καλά αλλά με έχει βολέψει.

 3. Ο/Η Christina Makri λέει:

  Οι καράφες σε διαφορετικά ύψη και με διαφορετικά λουλούδια γίνονται και πολύ ωραία ανθοδοχεία και κάνουν μια ωραία σύνθεση στο κέντρο ενός μπουφέ ή ενός τραπεζιού! Όμορφες φθινοπωρινές γωνιές ετοίμασες Ιωάννα μου … εύχομαι να το χαρείτε το στολισμένο σας σαλόνι και να περάσετε πολλές όμορφες στιγμές εκεί!

  1. Ο/Η Ioanna Limberopoulou λέει:

   Σε ευχαριστώ πολύ Χριστίνα μου! Θα το δοκιμάσω αυτό με τα λουλούδια, δεν το είχα σκεφτεί.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *