Αποκαλύπτοντας την ικανότητα να ξεπεράσει την επιλογή ενός κλασσικού ρολογιού, η πολυτάλαντη Μιμή Ντενίση εξέφρασε την αγάπη της για την υψηλή τέχνη, και τον ακριβή σχεδιασμό της ωρολογοποιίας CARLO DALI.

Get the Look | Μιμή Ντενίση με CARLO DALI

Η πολυτάλαντη Μιμή Ντενίση εξέφρασε την αγάπη της για την υψηλή τέχνη, και τον ακριβή σχεδιασμό της ωρολογοποιίας CARLO DALI.
Μπάμπης Δανηιλίδης, CEO CARLO DALI LONDON, Μιμή Ντενίση

Η σικάτη πολυτέλεια που εκπροσωπεί το brand φανερώνεται μέσα από τις εντυπωσιακές συλλογές του. Παίζοντας με τις νότες του χρόνου αλλά και με τη θεϊκή σύνθεση της οπτικής τεχνικής λαμπρότητας, τα ρολόγια-κοσμήματα CARLO DALI κοσμούν ολοένα και περισσότερους καρπούς.

Το διεθνές σήμα CARLO DALI με έδρα το Λονδίνο συνεχίζει να κατακτά τον κόσμο με παραρτήματα σε Παρίσι, Μιλάνο, Νέα Υόρκη, Ντουμπάι και Αθήνα. Το luxury brand απευθύνεται σε όσους θεωρούν πως η πολυτέλεια δεν είναι απλώς μια δήλωση, αλλά τρόπος ζωής. Πρόσφατα εγκαινιάστηκε το νέο corner CARLO DALI σε γνωστό εμπορικό κέντρο ομορφιάς στην πλατεία Ομονοίας.

Author

"Ioanna's Notebook" is a Greek Lifestyle blog focused primarily on Style, Beauty, Food, and Travel. Style and beauty advice posts are published daily along with some favorite product picks, travel diaries and life updates!

Write A Comment