Το 2023 έφερε μαζί του εντυπωσιακές και τολμηρές τάσεις στο μακιγιάζ με ιδιαίτερη έμφαση στα μάτια αλλά και την επιδερμίδα. Πρωτοποριακές ιδέες και εκρηκτικές προτάσεις που θα κάνουν κάθε look σου να ξεχωρίζει. Τα έντονα χρώματα, οι μεταλλικές αποχρώσεις, τα glitter αλλά και η κλασσική μαύρη γραμμή eyeliner πρωταγωνιστούν. Οι εντυπωσιακές βλεφαρίδες παραμένουν στην κορυφή των trends αφού χαρίζουν στο βλέμμα σου ότι ακριβώς χρειάζεσαι. Το αλαβάστρινο δέρμα και οι γήινες αποχρώσεις στα χείλη ολοκληρώνουν κάθε εικόνα.

Εντυπωσιακά καλοκαιρινά make-up look

Εντυπωσιακά καλοκαιρινά make-up look | Πρωτοποριακές ιδέες και εκρηκτικές προτάσεις που θα κάνουν κάθε look σου να ξεχωρίζει.

Ας εξερευνήσουμε μερικές από τις κυρίαρχες τάσεις που θα δούμε φέτος το καλοκαίρι.

  1. Η λάμψη είναι απαραίτητη με μεγάλη έμφαση στην ενυδατωμένη και περιποιημένη επιδερμίδα. Θα πρωταγωνιστήσει το ρουζ σε έντονη ροζ απόχρωση που ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος. Σημαντικό tip είναι να το συνδυάσεις με ίδια απόχρωση στα χείλη καθώς το μονοχρωματικό μακιγιάζ είναι στις τάσεις. Μην ξεχάσεις το highlighter στο πιο ψηλό σημείο των ζυγωματικών.
  2. Οι λαμπερές σκιές ματιών και η κλασσική γραμμή eyeliner χαρίζουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η 80s τάση με περίγραμμα μαύρου μολυβιού στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου δίνουν χαρακτήρα στο μακιγιάζ, τονίζοντας το βλέμμα. Τόλμησε μεταλλικές σκιές και glitter. Μην ξεχάσεις το πιο σημαντικό κομμάτι στο μακιγιάζ των ματιών και δεν είναι άλλο από την μάσκαρα. Ο όγκος και το μήκος στις πάνω αλλά και στις κάτω βλεφαρίδες είναι το μυστικό κάθε make up look.
  3. Το κόκκινο και οι γήινες αποχρώσεις στα χείλη πρωταγωνιστούν. Μην ξεχάσεις το περίγραμμα που θα τελειοποιήσει το αποτέλεσμα.

Και μια τελευταία συμβουλή. Ανακάλυψε ιδέες και πειραματίσου με αποχρώσεις, λάμψεις και τεχνικές που θα εντυπωσιάσουν.

Author

"Ioanna's Notebook" is a Greek Lifestyle blog focused primarily on Style, Beauty, Food, and Travel. Style and beauty advice posts are published daily along with some favorite product picks, travel diaries and life updates!

Write A Comment