Είναι γνωστό ότι όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία τόσο ανεβαίνει και η διάθεσή μας για πάρτυ και συγκεντρώσεις. Γενέθλια, γιορτές, οικογενειακές και φιλικές συγκεντρώσεις σε κήπους και βεράντες αλλά και γάμοι, βαπτίσεις και κάθε είδους κοινωνικές περιστάσεις έχουν την τιμητική τους τους καλοκαιρινούς μήνες. Μπορεί τα πιο σημαντικά συστατικά για ένα επιτυχημένο πάρτι να είναι κυρίως οι άνθρωποι, το φαγητό και το ποτά αλλά και η όμορφη διακόσμηση και τα πολύχρωμα λουλούδια δεν θα μπορούσαν να λείπουν. Μάλιστα πολλές φορές είναι αυτά που και κλέβουν τις εντυπώσεις και … σώζουν την περίσταση. Οι ειδικοί του Pelargonium for Europe (PfE) μοιράζονται μαζί μας άλλο ένα εύκολο DIY. Χειροποίητα βάζα από διακοσμητικά βότσαλα που θα διακοσμήσουν με πρωτότυπο τρόπο τα τραπέζια σας.

DIY χειροποίητα βάζα από διακοσμητικά βότσαλα

Αυτά τα χειροποίητα βάζα από διακοσμητικά βότσαλα, σύρμα μπονσάι και δοκιμαστικούς σωλήνες είναι ιδανικά για να αναδείξετε τα κομμένα γεράνια και να διακοσμήσετε με πρωτότυπο τρόπο τα πάρτι σας.

Υλικά

  • βότσαλα με μία επίπεδη πλευρά
  • κόφτη καλωδίων
  • σύρμα μπονσάι ή χοντρό διακοσμητικό σύρμα
  • γυάλινους δοκιμαστικούς σωλήνες
  • γεράνια

Οδηγίες

  1. Χρησιμοποιώντας τον κόφτη καλωδίων, κόψτε σύρμα σε μήκος περίπου 60 εκατοστών. Τα μικρότερα βότσαλα μπορεί να χρειάζονται μικρότερα κομμάτια σύρματος.
  2. Περάστε το σύρμα μπονσάι γύρω από την πέτρα και, στη συνέχεια, ενώστε και στρίψτε τα άκρα μαζί πάνω από την πέτρα, με την επίπεδη πλευρά προς τα κάτω, αφήνοντας το ένα άκρο του σύρματος αρκετά μακρύτερο από το άλλο.
  3. Τυλίξτε με το μακρύτερο άκρο του σύρματος  γύρω από τον σωλήνα αλλά όχι πολύ σφιχτά, για να μη σπάσει.
  4. Τέλος, γεμίστε τον σωλήνα με νερό, βάλτε μέσα ένα γεράνι και τοποθετήστε το βάζο στο τραπέζι.

Συμβουλή: Προσθέτοντας μια ετικέτα με το όνομα του κάθε καλεσμένου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως εναλλακτική για ταμπελάκι σε κάθε πιάτο.

Διαβάστε επίσης

Author

"Ioanna's Notebook" is a Greek Lifestyle blog focused primarily on Style, Beauty, Food, and Travel. Style and beauty advice posts are published daily along with some favorite product picks, travel diaries and life updates!

Write A Comment