Τα εγκαίνια της έκθεσης “Art & Design” της Creaid, στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων στο Πάρκο Ελευθερίας. Πάνω από 3000 άτομα παρευρέθηκαν στα εγκαίνια της έκθεσης της Creaid “Art & Design” στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων στο Πάρκο Ελευθερίας. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην έκθεση και να θαυμάσουν τα συλλεκτικά έργα τέχνης που δημοπρατούνται στο πλαίσιο υλοποίησης της φετινής φιλανθρωπικής δημοπρασίας της Creaid.

Creaid “Art & Design”

Τα εγκαίνια της έκθεσης "Art & Design" της Creaid, στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων στο Πάρκο Ελευθερίας.

Η έκθεση περιλαμβάνει μία ευρεία συλλογή από 111 συλλεκτικά έργα τέχνης που δώρισαν στην Creaid καταξιωμένοι καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό μέχρι και τις 21 Απριλίου 2024. Η ηλεκτρονική δημοπρασία των έργων θα διαρκέσει μέχρι τις 21 Απριλίου 2024 και πραγματοποιείται μέσω της ιστοσελίδας της Creaid www.creaid.com.

Τα εγκαίνια της έκθεσης "Art & Design" της Creaid, στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων στο Πάρκο Ελευθερίας.

Η Πρόεδρος της Creaid, Μαρίνα Βερνίκου, προσκαλεί όλους να συμμετέχουν στη δημοπρασία, να επιλέξουν ανάμεσα στα μοναδικά έργα και να κάνουν την προσφορά τους. Τα έσοδα από τη δημοπρασία θα διατεθούν για την αγορά σημαντικού ιατρικού εξοπλισμού στο αντικαρκινικό τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού. 

Τα εγκαίνια της έκθεσης "Art & Design" της Creaid, στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων στο Πάρκο Ελευθερίας.
|Τα εγκαίνια της έκθεσης "Art & Design" της Creaid, στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων στο Πάρκο Ελευθερίας.

Η ενεργός συμμετοχή όλων είναι καθοριστικής σημασίας για την υλοποίηση του φετινού φιλανθρωπικού σκοπού της Creaid. Όσοι επιθυμούν μπορούν επίσης να ενισχύσουν και να βοηθήσουν στην επίτευξη του στόχου κάνοντας μια δωρεά στον ακόλουθο λογαριασμό: Δικαιούχος: ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΚΑΙ ΒΟΗΘΩ CREAID Τράπεζα Πειραιώς: 5032-075927-361 IBAN: GR0401720320005032075927361- Τηλ: 210 3650179 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Creaid και το έργο της επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.creaid.com

Author

"Ioanna's Notebook" is a Greek Lifestyle blog focused primarily on Style, Beauty, Food, and Travel. Style and beauty advice posts are published daily along with some favorite product picks, travel diaries and life updates!

Write A Comment