Χειμώνας: η θερμοκρασία πέφτει ενώ οι ανάγκες της ξηρής, εύθραυστης επιδερμίδας με ατοπική δερματίδα αυξάνονται. Σύμμαχός σας η FREZYDERM με τη σειρά ATOPREL που ανακουφίζει από τα συμπτώματα του δέρματος με ατοπική προδιάθεση και βελτιώνει ορατά την εικόνα του, με στόχο μία καλύτερη ποιότητα ζωής. Το ξηρό, εύθραυστο δέρμα εμφανίζει κνησμό, ερυθρότητα και σημάδια αφυδάτωσης και τον χειμώνα τα συμπτώματα αυτά γίνονται πιο έντονα. 

Τα προϊόντα ATOPREL αποτελούνται από συνθέσεις με δραστικά υψηλής εξειδίκευσης που ενυδατώνουν την πολύ ξηρή επιδερμίδα, ενδυναμώνουν τον δερματικό φραγμό, ενισχύουν το υγιές μικροβίωμα για την προστασία του δέρματος από φλεγμονώδεις καταστάσεις & μειώνουν την αίσθηση κνησμού η οποία επιδεινώνει την κατάσταση του δέρματος.

Είναι κατάλληλα για βρέφη, παιδιά και ενήλικες και χρήση σε κάθε φάση και εποχή, σε πρόσωπο και σώμα.  

ΙΔΑΝΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ

Για τον καθημερινό καθαρισμόATOPREL BATH CREAM

Πλούσιο σε φυτικά βούτυρα & έλαια για να καθαρίζει με σεβασμό το ξηρό με ατοπική προδιάθεση δέρμα, χωρίς να το επιβαρύνει. Ενισχύει τη δερματική χλωρίδα, προσφέρει βακτηριακή προστασία. Καινοτόμος τεχνολογία: ενσωμάτωση υψηλού ποσοστού λιπιδίων σε καθαριστικό προϊόν που αποτρέπει τη διατάραξη του υδρολιπιδικού μανδύα

Για την καθημερινή φροντίδαATOPREL EMOLLIENT BAUME, Βάλσαμο αναλίπανσης και ενυδάτωσης

Με υψηλή συγκέντρωση λιπιδίων και ενυδατικών συστατικών στη σύνθεσή του. Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα με χρήση 28 ημερών1: Επαναφέρει τον δερματικό φραγμό κατά 22%, Προσφέρει 41% αύξηση ενυδάτωσης, Βελτιώνει την τραχύτητα και την αίσθηση τραβήγματος, Αραιώνει τη συχνότητα εμφάνισης έντονης ξηρότητας.

ATOPREL EMOLLIENT CLASSIC CE 28032, Μαλακτική κρέμα για την ανακούφιση του εκζέματος και των συμπτωμάτων της ατοπικής δερματίτιδας

Ιατροτεχνολογικό προϊόν που λειτουργεί ως αναλιπαντικό προστατευτικό φιλμ που ενυδατώνει και ενδυναμώνει τον διαταραγμένο επιδερμικό φραγμό. Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στη συμβολή της μείωσης της τάσης ξυσίματος που μηχανικά επιδεινώνει και επιβαρύνει την ξηρή επιδερμίδα: Μειώνει τον κνησμό κατά 94,5%³, Ιδανική σε φάσεις έξαρσης & ύφεσης και σε κάθε εποχή

Atoprel by Frezyderm | Η εξειδικευμένη φροντίδα για το πολύ ξηρό, με ατοπική προδιάθεση δέρμα

TA ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ATOPREL

ATOPREL EMOLLIENT MOUSSE, Μαλακτικός αφρός περιποίησης

  • Ενυδατώνει και αναλιπαίνει το ξηρό δέρμα
  • Ενδυναμώνει τον δερματικό φραγμό

Η τεχνολογία αφρού εξασφαλίζει ομοιόμορφη διασπορά των δραστικών και σχηματίζει ένα ισοπαχές και συνεχές film στο δέρμα. Ιδανικός στις φάσεις ηπιότερων ατοπικών συμπτωμάτων και για Άνοιξη-Καλοκαίρι-Φθινόπωρο.

ATOPREL FOAMY SHAMPOO, Ειδικό σαμπουάν σε μορφή αφρού

  • Με ελεγχόμενο αφρισμό που δεν ξηραίνει το ευαίσθητο δέρμα.

ATOPREL MILKY BATH OIL, Λάδι για καθαρισμό και αναλίπανση

Αναμειγνύεται πλήρως με το νερό και δεν δημιουργεί διφασικό μείγμα, όπως τα συνήθη έλαια. Έτσι, το νερό εμπλουτίζεται με λιπιδικό φορτίο και ο υδρολιπιδικός μανδύας της επιδερμίδας ενισχύεται.

ATOPREL BARRIER CREAM, Κρέμα φραγμού για την περιοχή της πάνας

  • Προσροφά την υγρασία στις δερματικές πτυχώσεις
  • Με μαλακτικά ενεργά συστατικά που φροντίζουν το ξηρό δέρμα

Ανακάλυψε τη σειρά ATOPREL στα φαρμακεία και σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.

1.Atoprel Emollient Baume – bio 238‑102016mo9f‑1. 20 Εθελοντές (18‑60 ετών) με ιστορικό ήπιας έως μέτριας Aτοπικής Δερματίτιδας και δέρμα ευαίσθητο και ξηρό. Εφαρμογή ATOPREL EMOLLIENT BAUME πρωί και βράδυ για 28 ημέρες.

2. Ιατροτεχνολογικό Προϊόν. Να διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τις πληροφορίες για το προϊόν, πριν από τη χρήση. Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας. Παραγωγός FREZYDERM, Λεωφ. Τατοΐου 4, 14451 Μεταμόρφωση, Αθήνα, Ελλάδα, τηλ. 210 2846586.

3. Κλινική μη παρεμβατική προοπτική περιγραφική μελέτη, 1.949 ασθενείς (6 μηνών‑12 ετών), αποτελέσματα στην 3η επίσκεψη του ασθενούς.

Author

"Ioanna's Notebook" is a Greek Lifestyle blog focused primarily on Style, Beauty, Food, and Travel. Style and beauty advice posts are published daily along with some favorite product picks, travel diaries and life updates!

Write A Comment