Άρωμα φθινοπώρου στο σπίτι με τα νέα προϊόντα της ΙΚΕΑ. Η νέα φθινοπωρινή σειρά της ΙΚΕΑ μετατρέπει τον χώρο σας σε ένα «ζεστό» καταφύγιο. Το φθινόπωρο πάντα σηματοδοτεί νέες αρχές και αλλαγές, στιγμές γεμάτες ζεστασιά και πιο πολύ χρόνο στο σπίτι με τον εαυτό μας ή τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, παρουσιάζει μία σειρά από νέα προϊόντα με διαφορετικό ύφος, που έρχονται να χρωματίσουν και να ομορφύνουν τον χώρο σας, προσφέροντάς σας μία πνοή θαλπωρής και γαλήνης τους φθινοπωρινούς μήνες.

Άρωμα φθινοπώρου με τα νέα προϊόντα της ΙΚΕΑ

Τα νέα προϊόντα έχουν έντονο βιώσιμο χαρακτήρα, αφού βασίζονται σε φυσικά υλικά, όπως το βαμβάκι, το μαλλί, το ξύλο και το μπαμπού που προέρχονται από βιώσιμες πηγές και πρακτικές, προτείνοντας μια καλύτερη, φιλική προς το περιβάλλον, ζωή στο σπίτι. Ακόμα, στα νέα προϊόντα περιλαμβάνονται προτάσεις τόσο παραδοσιακού όσο και πιο μοντέρνου στιλ για να επιλέξετε αυτά που σας ταιριάζουν.

Ανάμεσα στα κύρια χαρακτηριστικά των προϊόντων είναι η έμφαση στο αίσθημα φιλοξενίας και γαλήνης μέσα στο σπίτι.

Άρωμα φθινοπώρου στο σπίτι με τα νέα προϊόντα της ΙΚΕΑ. Η νέα φθινοπωρινή σειρά της ΙΚΕΑ μετατρέπει τον χώρο σας σε ένα «ζεστό» καταφύγιο.

Τα νέα προϊόντα που ξεχωρίζουν είναι: Η κουρτίνα απορρόφησης θορύβου GUNNLAUG, που φιλτράρει το φως και απαλύνει τους ήχους και δημιουργεί την ηρεμία που χρειάζεστε κάθε στιγμή. Η σειρά λευκών ειδών SVAMPMAL με ιδιαίτερα μοτίβα, όπως αυτό που δημιούργησε η σχεδιάστρια Monika Mulder, εμπνευσμένο από τις περιπέτειες στα Σκανδιναβικά δάση και φέρνουν τη φύση μέσα στον χώρο σας.

Άρωμα φθινοπώρου στο σπίτι με τα νέα προϊόντα της ΙΚΕΑ. Η νέα φθινοπωρινή σειρά της ΙΚΕΑ μετατρέπει τον χώρο σας σε ένα «ζεστό» καταφύγιο.

Το φωτιστικό τοίχου MÅNALG φτιαγμένο από το φυτό κύπερη, διαχέει ομαλά στον χώρο το φως. Το χειροποίητο ριχτάρι HILLEGÄRD σε ροζ χρώμα, δημιουργεί έντονη δυναμική και τονίζει τη ζωντάνια στο σπίτι. Το βάζο/κανάτα CHILIFRUKT με το ευφάνταστο σχήμα του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάζο για τα λουλούδια, αλλά και ως κανάτα νερού.

Άρωμα φθινοπώρου στο σπίτι με τα νέα προϊόντα της ΙΚΕΑ. Η νέα φθινοπωρινή σειρά της ΙΚΕΑ μετατρέπει τον χώρο σας σε ένα «ζεστό» καταφύγιο.

Τέλος, δεν λείπουν και οι καινοτομίες, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το έπιπλο HÅVERUD, που διακρίνεται για την ευελιξία και τη λειτουργικότητά του, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επιφάνεια εργασίας, φαγητού και ταυτόχρονα ως αποθηκευτικός χώρος.

Ανακαλύψτε όλα τα νέα προϊόντα στα  καταστήματα ΙΚΕΑ ή στο IKEA.gr και δώστε θαλπωρή και ζεστασιά στους χώρους σας!

Author

"Ioanna's Notebook" is a Greek Lifestyle blog focused primarily on Style, Beauty, Food, and Travel. Style and beauty advice posts are published daily along with some favorite product picks, travel diaries and life updates!

Write A Comment