Το πιο σημαντικό κομμάτι στην εμφάνιση μιας γυναίκας είναι το μακιγιάζ! Όσο κι αν μας αρέσει να βλέπουμε tutorials και βίντεο με μακιγιάζ, πρέπει να παραδεχτούμε πως αν προσπαθήσουμε να τα εφαρμόσουμε μόνες μας, σίγουρα τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα από όσο δείχνουν. Ίσως το πιο δύσκολο σημείο είναι τα μάτια που για να πετύχεις ένα πιο σύνθετο look, απαιτείται αρκετή προσπάθεια και κούραση.

Η make-up artist Καίτη Τομαζίνου αναλύει τα top make-up trends που φέρνει το 2023 και δίνει λύσεις για όλα τα πρόσωπα! Η Καίτη Τομαζίνου έχει καταφέρει να κερδίσει μια θέση ανάμεσα στους κορυφαίους make-up artists της Ελλάδας. Με σπουδές στην αισθητική και το επαγγελματικό μακιγιάζ, με εξειδίκευση στα special effects, το body painting, τη χρωματολογία και τη χρωματική ανάλυση, δίνει τα δικά της tips για επιτυχημένο make-up.

2023 Top Makeup trends

Η make-up artist Καίτη Τομαζίνου αναλύει τα top make-up trends που φέρνει το 2023 και δίνει λύσεις για όλα τα πρόσωπα!

1| Μεταλλικά ή έντονα χρώματα

Μεταλλικά ή έντονα χρώματα, σχέδια και συνδυασμοί που επιτάσσουν να τα τολμήσεις το 2023. Οδηγός για την επιλογή των ιδανικών αποχρώσεων είναι τα μάτια σου! Ο συνδυασμός με το αγαπημένο σου eyeliner, θα αναδείξει την φρεσκάδα στο βλέμμα σου.

2| Statement χείλη

Δυναμικό come-back από την δεκαετία των ‘90s. Χείλη βαμμένα σε ήπιο τόνο ή σε nude αποχρώσεις. Αυτή η τάση ταιριάζει αρμονικά σε όλες τις ηλικίες και σε όλες τις εμφανίσεις. Μην ξεχάσεις να περιποιηθείς τα φρύδια και τις βλεφαρίδες σου για ένα επιτυχημένο look.

3| Έντονο ρουζ!

Βάλε ζωντάνια στο μακιγιάζ σου. Για φυσική επιδερμίδα, το ρουζ σε γήινες και ροζ αποχρώσεις θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και φέτος! Δώσε την ανάλογη ένταση σύμφωνα με τις ώρες της ημέρας και τις περιστάσεις.

Author

"Ioanna's Notebook" is a Greek Lifestyle blog focused primarily on Style, Beauty, Food, and Travel. Style and beauty advice posts are published daily along with some favorite product picks, travel diaries and life updates!

Write A Comment