Ήρθε ξανά η ώρα για το νέο Μηνιαίο Ημερολόγιο 2020. Πότε πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος από την προηγούμενη φορά, ούτε που το κατάλαβα. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο χρήσιμα σας είναι, μέχρι την στιγμή που έλαβα αρκετά μηνύματα που με ρωτούσαν αν θα υπάρξει νέα σειρά για το 2020. Έτσι λοιπόν, χωρίς πολλά λόγια σήμερα σας παρουσιάζω το Μηνιαίο Ημερολόγιο 2020 σε 2 μορφές για να διαλέξετε αυτή που σας ταιριάζει.

Ένα μηνιαίο ημερολόγιο είναι ότι χρειάζεται κανείς για να κρατάει σε σειρά ραντεβού, γιορτές, γενέθλια, υποχρεώσεις και γενικότερα να έχει μια εικόνα του προγράμματός του. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για οτιδήποτε. Να καταγράφετε τις δραστηριότητές σας, το πρόγραμμα γυμναστικής σας ή να κάνετε meal planning! Ελπίζω να σας αρέσει!

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να τα αποκτήσετε είναι απλά click και download στα παρακάτω link! Τόσο απλό και χωρίς κάποια περαιτέρω υποχρέωση. Τώρα βέβαια, αν θέλετε να τα μοιραστείτε στα social media μπορείτε να με κάνετε tag για να τα δω και εγώ και να τα ανεβάσω στα Stories μου!

2020 Μηνιαίο Ημερολόγιο – Οριζόντιο

2020 Ημερολόγιο – Οριζόντιο με Επίσημες Αργίες

2020 Μηνιαίο Ημερολόγιο – Κάθετο

2020 Ημερολόγιο – Κάθετο με Επίσημες Αργίες

Θυμηθείτε ότι όποια δωρεάν εκτυπώσιμα μοιράζομαι μαζί σας εδώ στο Ioanna’s Notebook είναι καθαρά για προσωπική χρήση. Εάν θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε με κάποιον άλλον τρόπο, επικοινωνήστε μαζί μου στο ioannasnotebook@gmail.com. Ευχαριστώ!

Διαβάστε επίσης

2020 – Πως οργανώνω τη χρονιά

Nestle Ημερολόγιο Giveaway

2020 Μηνιαίο Ημερολόγιο - Δωρεάν εκτυπώσιμο ημερολόγιο σε 2 σχέδια για να το χρησιμοποιήσετε όπως εσείς επιθυμείτε!
Author

"Ioanna's Notebook" is a Greek Lifestyle blog focused primarily on Style, Beauty, Food, and Travel. Style and beauty advice posts are published daily along with some favorite product picks, travel diaries and life updates!

4 Comments

  1. Ιωάννα, πολύ ωραίος ο σχεδιασμός των ημερολογίων σου.
    Ωστόσο το 2020 Ημερολόγιο – Οριζόντιο με Επίσημες Αργίες, έχει σημειωμένες τις αργίες αλλά δεν τις αναφέρει συγκεκριμένα.

    Σ’ ευχαριστώ πολύ

  2. Ευχαριστούμε Ιωάννα για το φανταστικό ημερολόγιο!!
    Χρόνια πολλά λαό για τη γιορτή σου!!

Write A Comment