6 ΧΡΟΝΙΑ MINNIE THE MOOCHER: PARTY ΜΕ DJ SET ΑΠΟ ΤΟΝ PEPPER ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6/3 ΣΤΙΣ 18.00

5.3.19

To Minnie the Moocher συμπλήρωσε τα 6 του χρόνια και το γιορτάζει μ’ ένα λαμπερό party, την Τετάρτη 6 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα με DJ Set από τον Pepper | Ioanna's NotebookTo Minnie the Moocher συμπλήρωσε τα 6 του χρόνια και το γιορτάζει μ’ ένα λαμπερό party, την Τετάρτη 6 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα. Το soundtrack της γιορτής αναλαμβάνουν δύο γνωστοί και ιδιαίτερα αγαπητοί μουσικοί παραγωγοί του Pepper, η Λιάνα Μαστάθη και ο Γιώργος Μουχταρίδης.

Ήταν το 2013 όταν το Minnie the Moocher έκανε την εμφάνισή του στο Κολωνάκι, δίνοντας νέα πνοή στον πεζόδρομο της Τσακάλωφ. Η ξεκάθαρη ταυτότητα που παραπέμπει στο μεσοπόλεμο και την ποτοαπαγόρευση, η έμφαση στη λεπτομέρεια, οι premium υπηρεσίες και οι ατμοσφαιρικές μουσικές έκαναν αυτό το καθαρόαιμο all day bar αγαπημένο στέκι.

Για την αγάπη που έδωσαν στη «μικρή τρακαδόρισσα» οι θαμώνες της γίνεται αυτό το party. Για να πιούμε στα χρόνια που πέρασαν και σ’ αυτά που θα έρθουν.

Μην το χάσετε!

To Minnie the Moocher συμπλήρωσε τα 6 του χρόνια και το γιορτάζει μ’ ένα λαμπερό party, την Τετάρτη 6 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα με DJ Set από τον Pepper | Ioanna's Notebook


Το τραγούδι που έγινε μπαρ ή μικρή αναδρομή
Όλα ξεκίνησαν όταν δύο φίλοι, ο αρχιτέκτονας Γιάννης Καρβουτζής και ο επιχειρηματίας Γιώργος Λεουτσάκης σκέφτηκαν να φτιάξουν έναν χώρο, στον οποίο θα ήθελαν να γίνουν θαμώνες οι ίδιοι. Με απλά λόγια, να δημιουργήσουν το στέκι τους. Ένα μπαρ που θα τους καλύπτει σε όλα: Στην αισθητική, στα ποτά, στη μουσική, ακόμη και στην παραμικρή λεπτομέρεια-όπως ένα ποτήρι ή ένα μικροαντικείμενο. Κάπως έτσι πριν από πέντε χρόνια ξεκίνησε τη λειτουργία του το Minnie the Moocher, το classic all day bar στον πεζόδρομο της Τσακάλωφ.

Το όνομά του είναι εμπνευσμένο από το ομώνυμο τραγούδι του Cab Calloway που γράφτηκε την εποχή της ποτοαπαγόρευσης στην Αμερική (1931), πούλησε πάνω από 1 εκατομμύριο αντίτυπα και θεωρείται ο προπομπός για το ορχηστρικό, swing και jazz ρυθμό που θα είναι πάντα επίκαιρος.

To Minnie the Moocher συμπλήρωσε τα 6 του χρόνια και το γιορτάζει μ’ ένα λαμπερό party, την Τετάρτη 6 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα με DJ Set από τον Pepper | Ioanna's Notebook

Η παρουσία της μούσας του Minnie the Moocher, της «Μίνι της τρακαδόρισσας» (αυτός είναι ο τίτλος του κομματιού στα ελληνικά) είναι αισθητή: Από τα γεωμετρικά πλακάκια του δαπέδου, τους δερμάτινους καναπέδες, τα vintage αντικείμενα, τις γύψινες λεπτομέρειες της οροφής, μέχρι τη μουσική και τα signature cocktails. Όλα παραπέμπουν στο μεσοπόλεμο και την εποχή της Ποτοαπαγόρευσης, ενώ το καθετί προσφέρεται γενναιόδωρα. Άλλωστε, όπως λέει και το τραγούδι “Minnie had a heart as big as a whale” («Η Μίνι είχε καρδιά όσο μεγάλη όσο μια φάλαινα»).

Info: Τσακάλωφ 6, Κολωνάκι, τηλ.: 210 3641686, minniethemoocher.business.siteYou Might Also Like

0 σχόλια

myTaste.gr