Διάφορα

ΔΩΡΕΑΝ 2019 ΜΗΝΙΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ // FREE PRINTABLE 2019 MONTHLY CALENDAR

Comments (4)
 1. Ο/Η Maria Ifadopoulou λέει:

  Ιωάννα μου, τώρα βρήκα αυτήν την ανάρτηση τυχαία, καθώς έψαχνα στο google για μηνιαίο planner και θα εκτυπώσω αύριο κιόλας τους 3 τελευταίους μήνες του έτους! Μήπως ετοιμάζεις αντίστοιχο μηνιαίο planner και για το 2020; Επίσης στην ανάρτηση “2019 ΔΩΡΕΑΝ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΗΝΑΣ ΣΕ 2 ΣΕΛΙΔΕΣ” ανέφερες ότι χρησιμοποιείς μια διαφορετική του version ως Blog Planner! Μπορείς να μου το στείλεις με mail; Ευχαριστώ πολύ!
  Υ.Γ. Αν επιτρέπεται, με ποιο πρόγραμμα τα δημιουργείς; Έχω δει ότι το canva έχει πάρα πολλά πρότυπα, όμως δεν έχω ασχοληθεί ακόμη!

 2. Μαρία μου αν όλα πάνε καλά θα ετοιμάσω και το αντίστοιχο για το 2020. Έχει γίνει πια παράδοση. Όσον αφορά το Blog Planner δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο, ενιαίο αρχείο. Ως βάση χρησιμοποίησα το ημερολόγιο με το μήνα σε 2 σελίδες και πρόσθεσα διάφορους πίνακες για την παρακολούθηση των στατιστικών. Βλέπεις, τότε δεν υπήρξε ενδιαφέρον οπότε δεν το προχώρησα, ίσως φέτος το κάνω. Ως πρόγραμμα χρησιμοποιώ το απλό και ταπεινό Word.

 3. Ο/Η Maria Ifadopoulou λέει:

  Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα περιμένω τότε το planner του 2020 με το καλό και θα δω, μήπως τελικά με βολέψει το μηνιαίο 2σέλιδο για το blog μου! Για word πάντως έχει πολύ ωραία εμφάνιση το planner σου, το τύπωσα και θα το ανεβάσω σε instagram story (όταν βρω χρόνο)! Φιλιά! !

 4. Ο/Η ΕΛΕΝΗ ΑΣΤΕΡΙΑΔΟΥ λέει:

  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ!!

  ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΗ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *