Outfit of the day: Leopard skirt for AXDW 2018 | Ioanna's Notebook

Σήμερα επανέρχομαι στην Athens Exclusive Fashion Week για σας δείξω το outfit που επέλεξα μιας και οι ερωτήσεις σας στο Instagram ήταν πολλές. Γενικά το ερώτημα “Τι να φορέσω” παίρνει πολλές απαντήσεις ανάλογα με την περίσταση αλλά στη συγκεκριμένη περίσταση οι απαιτήσεις είναι πολλές. Θέλεις κάτι που να είναι stylish και κομψό αλλά και άνετο γιατί η ημέρα είναι μεγάλη και το πήγαινε-έλα συνεχές. Έτσι λοιπόν επέλεξα την αγαπημένη μου λεοπάρ φούστα (Zara φυσικά) την οποία συνδυασα με ένα απλό μαύρο μπλουζάκι το οποίο είχε μια διακριτική δαντέλα στο ντεκολτέ, μαύρες γόβες και τσάντα. Για να “ρίξω” λιγάκι το όλο look επέλεξα ένα κλασικό τζιν μπουφάν αντί για το δερμάτινο που είχα αρχικά υπόψη μου. 
Γενικά θεωρώ ότι το λεοπάρ, εκτός από τη φετινή σεζόν που είναι πολύ στα πάνω του, θα συνεχίσει να έχει κυρίαρχη θέση στη ντουλάπα μας. Ταιριάζει με όλα τα βασικά χρώματα αλλά ακόμα και με το κόκκινο και νομίζω ότι πλέον ήρθε η ώρα να το χαρακτηρίσουμε πλέον κλασικό σχέδιο. 
Outfit of the day: Leopard skirt for AXDW 2018 | Ioanna's Notebook
Φούστα: Zara 
Τοπ: H&M (παλιό) – παρόμοιο, παρόμοιο
Μπουφάν: H&M (παλιό) – παρόμοιο
Γόβες: Zara (παλιές) – παρόμοιο, παρόμοιο 
Τσάντα: παλιά – παρόμοιο, παρόμοιο
Εσύ αγαπάς το λεοπάρ; Αφησέ μου το σχόλιό σου παρακάτω. 
Outfit of the day: Leopard skirt for AXDW 2018 | Ioanna's Notebook
Author

"Ioanna's Notebook" is a Greek Lifestyle blog focused primarily on Style, Beauty, Food, and Travel. Style and beauty advice posts are published daily along with some favorite product picks, travel diaries and life updates!

1 Comment

  1. Πολύ ωραία η φούστα, η τσάντα και το τζιν τζάκετ διαχρονικό κι αγαπημένο. Λατρεύω το λεοπαρ έχω περάσει μάλιστα μια συγκεκριμένη περίοδο που τα έπαιρνα όλα λεοπαρ, λίγο τώρα έχω ησυχάσει αν και είναι πάλι στη μόδα .

Write A Comment