ΣΠΙΤΙΚΟ ΚΑΝΤΑΪΦΙ ΕΥΚΟΛΑ & ΓΡΗΓΟΡΑ

18.10.18

Εύκολη συνταγή για αφράτο, λαχταριστό, ζουμερό κανταΐφι | Ioanna's Notebook



Kανταΐφι, ένα γλυκό που αγαπώ πολύ το οποίο πάντα μου φέρνει μια κάποια μελαγχολία, μιας και το έχω συνδυάσει με τα παιδικά μου χρόνια, τότε που συνόδευα τους "μεγάλους" για καφέ στο χωριό και η δική μου παραγγελία ήταν πάντα ένα λαχταριστό, ζουμερό κομμάτι κανταΐφι.

Σπιτικό κανταΐφι λοιπόν και μην σας τρομάζει καθόλου η παρασκευή του καθώς πρόκειται για ένα εξαιρετικά εύκολο γλυκό, το οποίο συντηρείται πολύ καλά και κρατά καιρό (εάν τα καταφέρεις βέβαια και δεν φας όλο το ταψί  - #truestory). Το μυστικό για πετυχημένο κανταΐφι είναι το καλό "ξάσιμο". Το άνοιγμα δηλαδή με τα χέρια ώστε να ξεκολλήσουν οι ίνες μεταξύ τους. Εάν έχεις παιδιά στο σπίτι, μην διστάσεις να τους αναθέσεις αυτό το κόμματι της προετοιμασίας. Δεν φαντάζεσαι πόσο θα χαρούν! Πίστεψέ με θα κάνουν πολύ καλύτερα τη συγκεκριμένη δουλειά, μιας και είμαι σίγουρη ότι θα βαρεθείτε μετά από ένα σημείο. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι μετά θα χρειαστείτε ένα καλό σκούπισμα αλλά το βασικό είναι να πετύχει το γλυκό μας!

Τη συνταγή μου θα την βρεις στο Edit Your Life Magazine (κάνε κλίκ και ακολούθησε τον σύνδεσμο).

Εύκολη συνταγή για αφράτο, λαχταριστό, ζουμερό κανταΐφι | Ioanna's Notebook

You Might Also Like

2 σχόλια

myTaste.gr