Η μετάβαση από τον χειμώνα στην άνοιξη είναι μεγάλη και καμιά φορά το κρύο μοιάζει να μην τελειώνει. Μεταξύ μας ωραίο το κρύο αλλά ποιος το θέλει μετά τα Χριστούγεννα;  Το χειρότερο με την όλη μετάβαση (εκτός του ότι πρέπει να οργανώσεις την ντουλάπα σου) είναι να βρείς τι να φορέσεις τώρα που ανεβαίνει η θερμοκρασία. Λοιπόν σας έχω καλυμένες αγαπημένες μου φίλες! Δείτε παρακάτω μερικά απλά tips για ανοιξιάτικη ανανέωση στο ντύσιμο. Έτσι για να αρχίσουμε σιγά-σιγά να βάζουμε την άνοιξη και στο ντύσιμό σας.

Tips για ανοιξιάτικη ανανέωση στο ντύσιμο

1| Φορέστε φωτεινά χρώματα

Λίγο χρώμα ποτέ δεν έβλαψε. Ανανεώστε το ντύσιμό σας, προσθέτωντας λιγάκι χρώμα. Αντικαταστήστε το μαύρο και και γκρι με ανοιχτά και παστέλ χρώματα και ξεκινήστε να φοράτε πάλι την καμπαρτίνα σας αντί για το βαρύ παλτό.

2| Δοκιμάστε τον συνδιασμό πλεκτό-φούστα

Ο ερχομός της άνοιξης σημαίνει ότι πλέον ο καιρός επιτρέπει να αντικαταστήσετε τα πολυφορεμένα παντελόνια σας με μακρυές αεράτες φούστες. Συνδιάστε τες με κάποιο ελαφρύ πλεκτό, το οποίο θα σας κρατήσει ζεστή αλλά ταυτόχρονα θα σας δώσει έναν “δυνατό” ανοιξιάτικο συνδιασμό.

3| Φορέστε ελαφρά υφάσματα

Ειδικά το πρωί είναι απαραίτητο ένα πανωφόρι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι χειμωνιάτικο. Επιλέξτε ελαφρά ανοιξιάτικα σακάκια και πανωφόρια. Αντικαταστήστε το παλτό με μια καμπαρτίνα και τα χοντρά χειμωνιάτικα παντελόνια με ανοιχτόχρωμα βαμβακερά.

4| Αντικαταστήστε την χειμωνιάτικη εσάρπα με ένα μαντήλι (αν είναι και μεταξωτό ακόμα καλύτερα)

Το μεταξωτό μαντήλι, ένα αναπόσπαστο κομμάτι του παρισιάνικου στυλ, βρήκε ξανά στο προσκήνιο και από ότι φαίνεται ήρθε και θα μείνει. Βάλτε ένα μαντήλι στο λαιμό ή συνδιάστε το με ένα σακάκι.

Extra tip: Ένα μαντήλι θα κρατήσει τον λαιμό σας ζεστό, τα κρύα πρωϊνά τη στιγμή που ένα ζεστό infinity μοιάζει να είναι ημερολογιακά εκτός εποχής. 

Photos: Pinterest

Author

"Ioanna's Notebook" is a Greek Lifestyle blog focused primarily on Style, Beauty, Food, and Travel. Style and beauty advice posts are published daily along with some favorite product picks, travel diaries and life updates!

Write A Comment