5 ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΑ WALLPAPERS ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΑΣ // 5 FALL WALLPAPERS FOR YOUR TECHS

2.11.17

5 Beautiful Fall Desktop Wallpapers | Ioanna's Notebook
(scroll down for English)


Ο Νοέμβριος έφτασε. Τα φύλλα στα δέντρα έχουν αρχίσει να αλλάζουν χρώμα και να πέφτουν και ο αέρας έγινε ήδη κρύος. Αυτός ο μήνας είναι πάντα - για μένα τουλάχιστον - ο μήνας της προετοιμασίας ενόψει Χριστουγέννων γιατί κακά τα ψέματα, εάν όλα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα ... το τέλος του θα με βρει σε Χριστουγεννιάτικη διάθεση. 
Πριν αρχίσουμε όμως να προγραμματιζόμαστε για τις γιορτές που έρχονται, ας απολαύσουμε για λίγο το Φθινόπωρο. Σήμερα έχω διαλέξει 5 πανέμορφα φθινοπωρινά wallpapers για το desktop σου. Έτσι για να ταιριάζει και ο υπολογιστής μας με την εποχή.

Οι φωτογραφίες είναι σε σμίκρυνση, κάντε κλικ στον σύνδεσμο πάνω από κάθε φωτογραφία για να μεταφερθείτε στην αρχική ανάρτηση. 

Ποιό θα επιλέξετε; Αφήστε το σχόλιό σας παρακάτω. 

November is officially here. The leaves are starting to change color and there really isn’t anything quite like Autumn foliage. If you want a desktop background to go with the season, I’ve got 5 beautiful fall wallpapers for your desktop

The images in this post are resized, to get the image in its original quality and size, click the link at the top of each photo.

Which one will you be using? Leave me a comment below.

Fall Wallpaper: Download Free

 desktop download by creative index

November 2017 Calendar Wallpaper by Kelly Sugar Crafts

5 Beautiful Fall Desktop Wallpapers | Ioanna's Notebook


You Might Also Like

0 σχόλια

myTaste.gr