Η Eleven The Fashion Project αποτελεί τη µοναδική εµπορική έκθεση αποκλειστικά για τη γυναικεία μόδα, που φέρνει σε επαφή κατασκευαστές και σχεδιαστές µε τα καλύτερα καταστήµατα λιανικής, πολυκαταστήµατα, e-shops, show rooms, µε αντιπροσώπους, δηµοσιογράφους µόδας και influencers από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πιστή στην άψογη αισθητική που χαρακτηρίζει το portfolio της eleven11 και βασισµένη στα πρότυπα διεθνών οργανώσεων, η Eleven The Fashion Project έχει κερδίσει την εµπιστοσύνη και τον θαυµασµό εκθετών και επισκεπτών, έχει καταφέρει να συσπειρώσει κάτω από µία στέγη την ελληνική βιοµηχανία µόδας και να στρέψει τα φώτα στον χώρο, µε σκοπό να προβάλει το µήνυµα: «Η ελληνική µόδα έχει ιστορία, δυναµικό παρόν, αλλά και φωτεινό µέλλον».

ELEVEN THE FASHION PROJECT vol.5 | 12-14 Ιανουαρίου 2024 στο Ζάππειο Μέγαρο - Η µοναδική εµπορική έκθεση αποκλειστικά για τη γυναικεία μόδα

ELEVEN THE FASHION PROJECT vol.5 | 12-14 Ιανουαρίου 2024 στο Ζάππειο Μέγαρο

Στις 12, 13 και 14 Ιανουαρίου 2024 σάς περιµένουµε ξανά στο Ζάππειο Μέγαρο, σε µία ακόµα αρτιότερη διοργάνωση. 140 brands θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους και τις νέες τάσεις της µόδας, σε µία έκθεση στην καρδιά της Αθήνας. Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αθηναίων, του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών και επιμελητηρίων.

Info: Ημέρες και ώρες λειτουργίας της έκθεσης: Παρασκευή 12 έως και Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024 10:00 – 20:00 Πληροφορίες: 2108668368 και info@eleven11.gr

Author

"Ioanna's Notebook" is a Greek Lifestyle blog focused primarily on Style, Beauty, Food, and Travel. Style and beauty advice posts are published daily along with some favorite product picks, travel diaries and life updates!

Write A Comment