Ο χρόνος τρέχει σα νεράκι και έχουν συμβεί τόσα πολλά από την τελευταία Life Lately ανάρτηση οπότε σήμερα σκέφτηκα να κάνω μια ανασκόπηση των μηνών που πέρασαν. Άλλωστε ετοιμαζόμαστε επιτέλους για διακοπές και είναι μια καλή ευκαιρία να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις μου για το μέλλον αυτής εδώ της μικρής γωνίτσας, που τόσο αγαπώ.

Life Update

Καταρχήν να σας πω ότι, προσωπικά θεωρώ ότι η χρονιά ξεκινά τον Σεπτέμβριο και τελειώνει κάπου τον Ιούνιο, με τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο να αποτελούν ευκαιρία για ξεκούραση και χαλάρωση. Φέτος λοιπόν η σεζόν, χρονιά (όπως το θέλετε πείτε το) δεν ήταν και τόσο καλή. Θέλετε που το προηγούμενο καλοκαίρι δεν ξεκουράστηκα (ψυχικά και σωματικά) όσο θα ήθελα; Θέλετε που βγήκα εκτός προγράμματος σε πολλά και έχασα την μπάλα; Θέλετε που γέρασα και μειώθηκαν οι αντοχές μου; Όποιοι και αν ήταν οι λόγοι, αισθάνομαι μια κόπωση που όμοιά της δεν έχω ξανανιώσει. Αυτές λοιπόν τις διακοπές, τις φετινές, τις περιμένω ανυπόμονα. Σαν μικρό παιδί! Σε αυτές τις διακοπές δεν θέλω να κάνω τίποτα … απολύτως τίποτα. Αυτό ήταν και το βασικό κριτήριο για την επιλογή του φετινού προορισμού μας. Περισσότερα ομως για το θέμα αυτό θα πούμε σε άλλη ανάρτηση.

Η χρονιά ήταν δύσκολη, συνέβησαν πολλά, καλά και λιγότερα καλά. Κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Πράγματα που δεν μπορούσα να ελέγξω, ούτε να αποφύγω. Έτσι λοιπόν, εγώ το control freak της παρέας, βγήκα εκτός προγράμματος. Είναι γεγονός ότι αν κάτι με βγάλει εκτός προγράμματος, αγχώνομαι. Και όταν αγχώνομαι τα πάντα γύρω μου καταρρέουν σαν domino … και χάνω την μπάλα.

Με τούτα και με εκείνα λοιπόν, σταμάτησα την γιόγκα που τόσα αγαπώ γιατί δεν προλάβαινα και όταν γύριζα από το μάθημα ήμουν στην τσίτα να κάνω όλα όσα δεν είχα προλάβει. Παραμέλησα λιγάκι τον εαυτό μου, όσον αφορά την beauty ρουτίνα μου γιατί δεν είχα κουράγιο και για ένα διάστημα σε περιόδους μεγάλης έντασης βρήκα παρηγοριά σε κάθε λογής snack!

Enough is enough όμως! Κάθε λογής πάθημα γίνεται μάθημα! Αφήστε που γίνεται μιας πρώτης τάξεως υλικό για μελλοντικές αναρτήσεις! Έχουμε την υγεία μας και αυτό είναι το σημαντικότερο. Έτσι λοιπόν, αφού έκανα την αυτοκριτική μου, ανασκουμπώθηκα, έβαλα τα πράγματα κάτω, πάτησα ξανά στα πόδια μου και οργανώθηκα εκ νέου. Με δύο παιδιά στο Δημοτικό τη νέα σχολική χρονιά και καθόλου βοήθεια – πέραν φυσικά του συζύγου – μόνο με προγραμματισμό και οργάνωση μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είμαστε πλέον σε μια ηλικία που δεν μας απασχολεί ούτε η γνώμη ούτε η ικανοποίηση των άλλων. Επίκεντρό μας είναι η οικογένειά μας, εμείς οι 4 και κανείς άλλος!

Blog Update

Μιλώντας για στόχους δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ σε αυτή εδώ την μικρή γωνιά, που τόσο αγαπώ. Όπως ήδη έχετε δει το blog ανανεώθηκε ριζικά και μεταφέρθηκε στην πλατφόρμα του WordPress. Μια απόφαση η οποία τριγύριζε στο μυαλό για περισσότερο απο έναν χρόνο. Ένα χρόνο ζύγιζα τα θετικά με τα αρνητικά και τελικά πήρα την απόφαση να το προχωρήσω. Δεν θα μπορούσα να είχα επιλέξει καλύτερο τεχνικό από τον Παναγιώτη του Inkstory.gr ο οποίος κατάλαβε τι ακριβώς χρειαζόμουν χωρίς πολλά λόγια. Από την πρώτη στιγμή έπιασε το touch and feel που ήθελα να δώσω και μου πρότεινε στοχευμένες λύσεις που αρμόζουν στο ύφος και την προσωπικότητά μου.

Η θεματολογία του blog δεν θα αλλάξει. Θα εξακολουθήσει να είναι επικεντρωμένο στη σύγχρονη, μοντέρνα γυναίκα. Έτσι λοιπόν οι βασικοί άξονες θα είναι η μόδα, η ομορφιά και το lifestyle, οι οποιοι θα διανθιστούν με θέματα wellness, συνταγές, προτάσεις ταξιδιών, βιβλία και πολλά άλλα. Στη θεματολογία θα προστεθούν επίσης, προτάσεις για διάφορες εκδηλώσεις που αξίζει να παρακολουθήσετε, πρακτικά θέματα οργάνωσης του σπιτιού αλλά και ιδέες για πάρτυ. Γενικά στο Ioanna’s Notebook θα βρείτε ιδέες και προτάσεις για όλα όσα απασχολούν την σύγχρονη γυναίκα. Γιατί μπορεί να είμαστε μητέρες αλλά δεν παύουμε ποτέ να είμαστε γυναίκες. Αυτό είναι το επίκεντρο του Ioanna’s Notebook, η σύγχρονη γυναίκα!

Ο Αύγουστος είναι ένας δύσκολος μήνας, από άποψη blogging. Καθώς όλοι και όλες βρισκόμαστε σε διακοπές. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές, φέτος επέλεξα να μην κάνω διάλειμμα λόγω καλοκαιρινών διακοπών και να συνεχίσουν να “ανεβαίνουν” άρθρα όλο το μήνα. Με μια διαφορά όμως … Θα ανέβουν μόνο βιβλία! Βιβλία που διάβασα, αγάπησα και θέλω να μοιραστώ μαζί σας. Γιατί γνωρίζω εκ πείρας ότι ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να σου συμβεί σε διακοπές είναι να μην έχεις άλλο βιβλίο να διαβάσεις!

Εμένα θα με βρείτε παρέα με τους αγαπημένους μου στην παραλία, κάτω από την ομπρέλα με μπόλικα βιβλία και παγωμένο καφέ να απολαμβάνω τον καυτό ήλιο και το υπέροχο ελληνικό καλοκαίρι. Εάν θέλετε να μαθαίνετε νέα μου, μπορείτε να με ακολουθήσετε στο Instragram (@ioanna_limberopoulou).

Σας φιλώ! Καλή αντάμωση με νέες συνεργασίες, νέα projects και την ενέργεια στο maximum. Ότι και να κάνετε, να περάσετε υπέροχα και να μην ξεχνάτε να φροντίζετε τον εαυτό σας!

Author

"Ioanna's Notebook" is a Greek Lifestyle blog focused primarily on Style, Beauty, Food, and Travel. Style and beauty advice posts are published daily along with some favorite product picks, travel diaries and life updates!

Write A Comment