Όσο περνούν τα χρόνια και μεγαλώνω, τόσο μεγαλύτερη προσοχή δίνω στην περιποίηση του προσώπου μου. Το ίδιο θα πρ΄έπει να κάνετε και εσείς, ΄όποια και αν είναι η ηλικια σας. Για μένα πάντως έχουν περάσει πια οι ημέρες που το δέρμα μου ήταν πάντα δροσερό, λαμπερό και ενυδατωμένο, ανεξαρτήτως το πόσο κοιμήθηκα ή εάν έκανα σχολαστικό ντεμακιγιάζ το προηγούμενο βράδυ. (ειδικά αυτό το τελευταίο … να το προσέχετε! Ποτέ για ύπνο χωρίς ντεμακιγιάζ!!!). Κάθε χρόνο πάντως, αυτή είναι η περίοδος του χρόνου που το δέρμα μου πάντα εμφανίζει προβληματάκια. Μπορεί να φταίει το κρύο ή/και η κούραση αλλά και το φορτωμένο πρόγραμμα αυτής της εποχής, δεν βοηθά την κατάσταση.  Για να προλάβω δυσάρρεστες καταστάσεις, έχω λοιπόν υιοθετήσει μια beauty ρουτίνα πριν τις γιορτές. Έτσι για να πάρει το δέρμα μου τα πάνω του ενόψει της εορταστικής περιόδου γιατί ότι και έχει το πρόγραμμα θέλω να είμαι λαμπερή! Πάμε λοιπόν να σας πω τι κάνω εγώ και τι σας προτείνω να κάνετε και εσείς για να πάρει η επιδερμίδα σας τα π΄άνω της.

Beauty ρουτίνα πριν τις γιορτές

1| Η σωστή προετοιμασία είναι το παν

Δύο με τρεις εβδομάδες πριν τις γιορτές, ξεκινήστε να προετοιμάζετε την επιδερμίδα σας. Μπορεί να φαίνεται οτι προτρέχω αλλά είναι το ιδανικό διάστημα για να εκμεταλλευτείτε στο μέγιστα τα οφέλη της βαθιάς περιποίησης αλλά και να προλάβετε τυχόν ανεπιθύμητες ενέργειες.

Διαβάστε επίσης: Τα 3 καλύτερα συστατικά για την επιδερμίδα μας

2| Ξεκινήστε μια υγιεινή διατροφή

Εντάξει μπορεί να ακούγεται cliché, αλλά η αλήθεια είναι ότι “είμαστε ότι τρώμε”. Προσθέστε στη διατροφή σας περισσότερα λαχανικά και φρούτα και εμπλουτίστε την με τρόφιμα πλούσια σε Ωμέγα-3 λιπαρά όπως  ο σολομός, οι σαρδέλες, τα καρύδια αλλά και ο λιναρόσπορος. Επίσης μην ξεχάσετε να πίνετε νερό, πολύ νερό! “Η ομορφιά πηγάζει από μέσα”, μην το ξεχνάτε!

3| Καθαρίστε την επιδερμίδα σας

Witchy Beauty Foreo UFO 2. Η πιο ... μαγική συσκευή για τέλεια επιδερμίδα σε σαγηνευτικό μαύρο χρώμα με αφορμή το Halloween!

Περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας με με ενυδατική μάσκα 1-2 φορές την εβδομάδα. Ιδανικά επενδύστε στο FOREO UFO 2 και εφαρμόστε τις μάσκες σας … το δέρμα σας θα σας ευχαριστεί! Πρόκειται για μια συσκευή για μασάζ προσώπου τεχνολογίας T-Sonic που χρησιμοποιεί τη θεραπεία φωτός LED πλήρους φάσματος. Αυτή η τεχνολογία του UFO 2 οδηγεί τις ουσίες της μάσκας πιο βαθιά στο πρόσωπό, προσφέροντας όλα τα θρεπτικά συστατικά. Η πιο ολοκληρωμένη θεραπεία μάσκας στον κόσμο… σε δύο λεπτά το πολύ.

Διαβάστε επίσης: Review FOREO UFO 2

Beauty ρουτίνα πριν τις γιορτές για να είστε εγκαίρως λαμπερή και εντυπωσιάκη σε όλα τα γιορτινά σας καλέσματα.

Επειδή οι περισσότερες από εμάς δεν έχουμε την πολυτέλεια (τόσο του χρόνου όσο και των χρημάτων) για να επισκεπτόμαστε κάποιο spa μια φορά την εβδομάδα, η επόμενη καλύτερη λύση είναι να ανάψετε ένα κερί, να βυθιστείτε σε ένα ζεστό αφρόλουτρο και να βάλετε μια μάσκα. Προσωπικά κατά τη διάρκεια του χειμώνα το δέρμα μου γίνεται θαμπό και ξηρό οπότε μια πλούσια ενυδατική μάσκα με υαλουρονικό οξύ είναι ότι πρέπει.

Διαβάστε επίσης: Spa στο σπίτι!

4| Μην αμελείτε την ενυδάτωσή σας

“Η ομορφιά πηγάζει από μέσα” και το νερό χαρίζει ενυδάτωση και λάμψη. Φροντίστε λοιπόν να πίνετε πολύ νερό και μην αμελείτε τις κρέμες σας. Κρέμα ημέρας, νυχτός, ορός και κρέμα ματιών δεν πρέπει να λείπουν από την Beauty ρουτίνα σας όλο τον χρόνο, πόσο μάλλον πριν τις γιορτές.

Διαβάστε επίσης: 5 εύκολοι τρόποι για να πίνετε περισσότερο νερό

Author

"Ioanna's Notebook" is a Greek Lifestyle blog focused primarily on Style, Beauty, Food, and Travel. Style and beauty advice posts are published daily along with some favorite product picks, travel diaries and life updates!

Write A Comment