August Beauty Buys | Ioanna's Notebook

(scroll down for English)

Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που λόγω διακοπών απέχω από τα ψώνια. Όλα αυτά μέχρι πέρσι γιατί φέτος οι διακοπές ήρθαν νωρίς που σημαίνει ότι αυτομάτως επέστρεψα πίσω στην Αθήνα από τους πρώτους. Λίγο λοιπόν η κατάθλιψη της επιστροφής, λίγο η άδεια πόλη και ο Αύγουστος ήταν ιδανικός μήνας για ψώνια. Βέβαια δεν αγόρασα πολλά αλλά όπως και να έχει θα σας τα δείξω.

E-Jumbo Acrylic Organizer - Ioanna's Notebook

Θα ξεκινήσω με αυτό το υπέροχο ακρυλικό organizer από τα Jumbo. Είχα αγοράσει ένα ίδιο από το Shein και το είχα βολευτεί πάρα πολύ. Βέβαια, δεν ήταν αρκετό για όλα μου τα καλλυντικά οπότε ένα δεύτερο ήταν απαραίτητο. Είναι πολύ καλής ποιότητας, έχει στρώση από βελούδινο ύφασμα σε κάθε    και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένη. Επιπλέον ενώ είναι ακριβώς ίδιο με το άλλο μου είχα αγοράσει, κοστίζει το 1/3 αυτού (6,99€). Οπότε κορίτσια τρέξτε!  
Νομίζω πάντως ότι στην επόμενη επίσκεψή μου στα Jumbo θα αγοράσω 1-2 ακόμα, για να οργανώσω τα μπιζού μου καθώς έχω χάσει κάθε έλεγχο της κατάστασης! 

August Beauty Buys: Sharing everything beauty related I've bought during August and my first impressions about them | Ioanna's Notebook

 Συνεχίζω με την Έκθεση της Lovie Cosmetics στο Μετρό Συντάγματος, την οποία επισκέφθηκα ένα απόγευμα μετά τη δουλειά. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα κάτι καλύτερο στιλιστικά αλλά πρακτικά στο μικρό περίπτερο υπήρχαν σε αφθονία όλα τα προϊόντα της εταιρείας (ή σχεδόν όλα) οπότε ποιος νοιάζεται για το ντεκόρ!

Lovie Blusher - Ioanna's Notebook

Αγόρασα λοιπόν ένα ρουζ από τη σειρά Silky Blusher στην απόχρωση 144. Πρόκειται για μια αρκετά γήινη απόχρωση με μια δόση σκούρο ροζ, το οποίο νομίζω ότι είναι ιδανικό για τους μήνες που έρχονται. Η συσκευασία είναι αρκετά μεγάλη, περιέχει 10 γρ. προϊόντος και σίγουρα αξίζει και με το παραπάνω τα 3€ που κοστίζει. 
Επίσης στην ίδια έκθεση αγόρασα και ένα κραγιόν από την κλασική (νομίζω) σειρά της εταιρείας στην απόχρωση 13. Ένα σκούρο φούξια χρώμα, αρκετά χειμωνιάτικο. Μου κόστισε μόνο 2€ και ανυπομονώ τα το χρησιμοποιήσω.
Seventeen Brow pencil - Ioanna's Notebook

Συνεχίζω με το μολύβι φρυδιών Seventeen Brow Elegance All Day Precision Liner στην απόχρωση 06, το οποίο έχει και ένα πρακτικό βουρτσάκι φρυδιών στο ένα άκρο του. Τολμώ να παραδεχτώ ότι δεν είχα αντιληφθεί την χρησιμότητά του στο μακιγιάζ παρά μόνο όταν το χρησιμοποίησα στο πλαίσιο του Σεμιναρίου της Seventeen (ετοιμάζω σχετική ανάρτηση). Κοστίζει 7,80€ και με έχει βολέψει πολύ. Είναι εύκολο στη χρήση και μένει σταθερό. Δεδομένου ότι δεν έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν αντίστοιχο προϊόν, δεν μπορώ να κάνω σύγκριση. Θα εκτιμήσω να μοιραστείτε τη γνώμη σας μαζί μου για αντίστοιχα προϊόντα.

W7 Africa Blusher - Ioanna's Notebook

Επίσης, επιτέλους πρόσθεσα στη συλλογή μου το W7 Blush Box Africa, το οποίο ήθελα από καιρό να δοκιμάσω καθώς οι περισσότερες μιλούν με πολύ καλά λόγια γι’ αυτό. Είναι ένα μαγικό κουτάκι το οποίο περιέχει τόσο ένα ροζουλί ρουζ όσο και διάφορα bronzing highlighters, τα οποία ανακατεύεις και δημιουργείς το δικό σου μοναδικό κάθε φορά χρώμα. Περιέχει μάλιστα και πινελάκι. Πρόκειται για ένα υπέροχο προϊόν, σε πολύ καλή τιμή (5,60€) το οποίο δίνει μοναδική λάμψη. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

H&M Lash Curler - Ioanna's Notebook

Τελειώνοντας, τόλμησα να αγοράσω ένα ψαλίδι βλεφαρίδων. Δεν ξέρω εάν τελικά θα καταφέρω να το χρησιμοποιήσω καθώς το αντιμετωπίζω λιγάκι με φόβο (έχω ένα θέμα με τα μάτια μου!). Το συγκεκριμένο το αγόρασα από τα H&M, κοστίζει 4,99€ και εάν τελικά δεν το χρησιμοποιήσω για τις βλεφαρίδες, θα το χρησιμοποιήσω σίγουρα στις φωτογραφίες μου!

August Beauty Buys - Ioanna's Notebook


Author

"Ioanna's Notebook" is a Greek Lifestyle blog focused primarily on Style, Beauty, Food, and Travel. Style and beauty advice posts are published daily along with some favorite product picks, travel diaries and life updates!

2 Comments

  1. Ιωαννακι μου εγω χρονια χρησιμοποιω μολυβι φρυδιων και δε μπορω χωρις αυτο!!! Εγω χρησιμοποιω της Lovie και ειμαι ποκυ ευχαριστημενη!!! Γενικα χρησιμοποιω προιοντα lovie κυριως τα κραγιον τα ματ περσι το χειμωνα τα ειχα ερωτευτει!!! Πολυ ωραια αναρτηση!!!

    • Έλενα μου σε ευχαριστώ! Πραγματικά τα προϊόντα της Lovie είναι πολύ καλά και είμαι πολύ ευχαριστημένη, τόσο με την απόδοση όσο και με τη διάρκεια. Όσο για το μολύβι φρυδιών, τι να πω … άρχισα αλλά το ανακάλυψα!

Write A Comment