(scroll down for English)
ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΚΟΡΝ ΦΛΕΙΚΣ
Προετοιμασία: 15 λεπτά
ΥΛΙΚΑ
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 1/2 φλ. κόρν φλέικς σκέτα
1/2 κ.γλ. κάρυ σε σκόνη
1/2 κ.γλ. πάπρικα, καπνιστή
1/2 κ.γλ. κύμινο σε σκόνη
αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαζουμε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι και το ζεσταίνουμε καλά σε μέτρια φωτιά. Ρίχνουμε τα κόρν φλέικς, προσθέτουμε τα μπαχαρικά, αλάτι, πιπέρι. Ανακατεύουμε συνεχώς προσέχοντας να μην τα κάψουμε. Αποσύρουμε από την φωτιά μετά από 2-3 λεπτά και τα αφήνουμε να κρυώσουν σε μια πλατιά πιατέλα.
Σημ.
Εάν θέλουμε τα κορν φλέικς καυτερά, μπορούμε να προσθέσουμε 1/2 κ.γλ. καυτερή πάπρικα.
SPICY CORNFLAKES
Preparation: 15 minutes
INGREDIENTS
2 tbsp olive oil
2 1/2 cups plain cornflakes
1/2 tsp curry powder
1/2 tsp smoked paprika powder
1/2 tsp cumin powder
Salt, pepper
DIRECTIONS
Heat olive oil in a large pan on medium heat. Add corn flakes, spices, salt and pepper. Stir constantly (be careful not to burn them). Remove from the heat (after 2-3 minutes) and let them cool on a wide platter.
Just a note
If we want your cornflakes spicy, we can add 1/2 tsp spicy paprika.